korekcija ishrane u skladu sa mogućnostima i navikama |  |
|
 |
Zadnje teme | » Hierarchy of "souls" of deceased Earthlings
od flyingjoymaker Uto Sep 27, 2022 6:02 am
» Hijerarhija „duša“ upokojenih Zemljana
od flyingjoymaker Sub Sep 24, 2022 2:52 am
» Osnovni uslovi za prijem neke države u Konfederaciju Zemlja
od flyingjoymaker Sre Avg 24, 2022 2:43 am
» Homoseksualitet kao Božja stvar
od flyingjoymaker Sre Avg 24, 2022 2:33 am
» Confederation Earth: Basic conditions for admission of some country into
od flyingjoymaker Ned Jul 31, 2022 1:03 am
» Noam Chomsky izdaje upozorenje iako je mnogo grešniji nego Donald Trump
od flyingjoymaker Ned Jul 10, 2022 4:10 am
» Noam Chomsky issues a warning even though he is far more sinful than Donald Trump
od flyingjoymaker Ned Jul 10, 2022 1:34 am
» Konfederacija Zemlja
od flyingjoymaker Pet Jul 01, 2022 7:26 pm
» Confederation Earth
od flyingjoymaker Pet Jul 01, 2022 7:23 pm
» Dvopolni Bog
od flyingjoymaker Ned Apr 17, 2022 8:54 am
» Ko šta traži na Marsu? - Who's looking for what on Mars?
od flyingjoymaker Čet Jan 20, 2022 2:10 am
» Kako polarizacija potvrdjuje večnog Boga?
od flyingjoymaker Sub Jan 01, 2022 10:23 pm
» Pre nego što ponovo izgovoriš „Oče naš, ...“ priseti se ovog:
od flyingjoymaker Pet Dec 17, 2021 11:24 pm
» Šta Šestobojni znaju o Bogu.
od flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 8:26 pm
» Šta Šestobojni znaju o Bogu
od flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 10:13 am
» Šta petobojni misle o Bogu
od flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 10:09 am
» Razgovori s Vanzemaljcima – YouTUbe Playlist
od flyingjoymaker Uto Dec 14, 2021 10:57 am
» Šta kažu Vanzemaljci o Srbima?
od flyingjoymaker Ned Dec 12, 2021 7:01 am
» Razgovori s Vanzermaljcima 5. Deo
od flyingjoymaker Sub Dec 11, 2021 3:03 am
» Čime se teše nedoučeni Hrišćani?
od flyingjoymaker Čet Dec 09, 2021 10:16 am
» Razgovori s Vanzermaljcima 04. deo A, B i C
od flyingjoymaker Čet Dec 09, 2021 10:07 am
» Da li bi me srpski srednjoškolci i studenti prihvatili kao učitelja veronauke?
od flyingjoymaker Uto Dec 07, 2021 11:05 am
» o Hristovom bračnom životu
od flyingjoymaker Pon Dec 06, 2021 7:58 am
» Razgovori s Vanzemaljcima 1. deo, 2. deo i 3. deo
od flyingjoymaker Pon Nov 22, 2021 4:58 pm
» „Piramide smo gradili ispred kamenoloma i prenosili ih cele“
od flyingjoymaker Pet Okt 22, 2021 9:26 am
» Šta je to srpska elita danas?
od flyingjoymaker Pon Sep 27, 2021 2:43 pm
» Ljubavna priča br. 26: "Razumeo sam njen pogled"
od Provokatorka Uto Sep 07, 2021 9:58 pm
|
Ko je trenutno na forumu | Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 58 dana Čet Dec 05, 2013 8:55 pm
|
forex | Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda. |
| | a miriše na čudo.... | |
|
+7storyteller SovicaPlava Papak flyingjoymaker osma wucicca Lela 11 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Lela

| Naslov: here to stay Sub Avg 20, 2011 9:54 am | |
| First topic message reminder :
Da mi je neko pre desetak dana rekao da cu rado posecivati jedan forum, rekla bih da je to nemoguce. A, evo, tu sam, i kao sto rece (osma?), drago mi je sto mogu lupetati do mile volje. Uopste nije vazno koliko ljudi ce to citati, i hoce li uopste procitati. Blog se ne pise zbog citalaca. A, ideje, misli, stavovi (i jos dosta toga) se nece (znatno) promeniti samo zato sto je forma drugacija. Bgdcafe blog is still running! | |
|  | |
Autor | Poruka |
---|
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
Datum upisa : 07.08.2011
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 9:54 am | |
| Danima već kontam, kako bih ti sočne psovke napisala, ali slova nisu dovoljna! Skoro pa sam naučila da pravim krofne zbog tebe, od tuge sam se našmrkala prah šećera, sve u nadi da ćeš doći, da jedeš domaće i ne lipsaš od gladi ( malo rime obavezli-prim.aut  ) Znam da ni ovo nećeš pročitati, kao što ni krofne nisi okusio, ali bar sam shvatila da si pizda u moru pizdiiii. Nisi kadar ni slovo da turiš, šta bi tek bilo da sam ti face to face napomenula štošta drugo... I evo ne pišem ti od srca srcu, nego nešto poput toga, ima veze sa unutranjim sagorevanjem: pišem ti preko kurca-kurcu. Čobane. | |
|  | | wucicca
Datum upisa : 11.08.2011
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 9:56 am | |
| xaxaxax divnooooooooooooooooooooo kako je divnoo jbga sovke tako treba al je to ne znam  | |
|  | | SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 9:59 am | |
| Molim da se uposlim ubuduće kao translejter, sad kad sam ti ovo prevela, budi ubeđena da će se pojaviti sa 101 ružom  | |
|  | | wucicca
Datum upisa : 11.08.2011
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 10:10 am | |
| uxx javljam ti momentalno cim se desi cika s ruzom  | |
|  | | storyteller
Datum upisa : 23.09.2011
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 10:11 am | |
| Je li, ovde se razvija deseterična poezija, ili mi se čini?  | |
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 10:13 am | |
| Imam korekciju, ne treba u mome prevodu da piše KROFNE, nego KROASANI. Ali pošto ovaj Sadam neda opciju korekcije, evo javno se izvinjavam, dakle txt sve isti, samo -kroasani umesto krofni. | |
 | |  | | storyteller
Datum upisa : 23.09.2011
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 10:16 am | |
| Bože, hvala ti. konačno mojih 5 minuta. Jesam li rekao: Bože, hvala ti?  | |
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 10:25 am | |
| | |
|  | | storyteller

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 10:29 am | |
| bLože, hvala ti.  | |

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 01, 2011 10:30 am | |
| | |
|  | | wucicca

| |  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 8:06 am | |
| xmmm... a napisax zorom ranom taka slovca sva neka saskasta, sarena... izbecena od sna iztumarana i izbavljena iz secanja i sad... nigde te fioke, tog vrirtuelnog papika na kome su se one ususkale... gde gospodare... e necu bas iz principa da se sad nerviram i penim nek plove tim nekim svojim prostorom koje su same izabrale... nedeljive...nevidiljive... nemirisne... neokusane drugim pogledom... drugom bojom...
| |
|  | | wucicca

| |  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 9:03 am | |
| Noćas me tvoja pesma posetila uvukla mi se u tela svaku poru, dušu mi razbudila, srce razbila urezala mi na čelu još jednu boru.
Pričala mi o jednoj ljubavnoj magiji o svim rečima koje su prećutane, šaputala o bezgraničnoj nostalgiji suzama koje su nekada progutane.
Razlila se na mojim grudima kao pred san dete mi drago, a ja je darivao poljupcima i grlio kao najveće blago.
Ah, ta tvoja pesma, tako mila sa kojom evo čekam svitanje, opila me, sasvim opčinila i ostavila mi jedno pitanje.
Vredi li pisati posle tebe? | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 9:07 am | |
| ..............Nauči me...............
Odigraj moj prvi i poslednji tango nauči me,imam želju,strast nosim u sebi, za nas,za zbogom,molim te učini mi to zaigraj sa mnom da te zaboravio ne bih.
Taj prvi korak me nauči,povedi me kao što si me u strasti,u ljubavi vodila tim zabranjenim plesom me opčini,zarobi me kao što si moje srce zauvek zarobila.
Pleši sa mnom taj tango strasti i smrti neka se razigra moje telo od strasti tvoje, ne bojim se te požudne igre,neka me usmrti, učini mi to posednji put,ljubavi moja,milo moje. | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 9:17 am | |
| Noćas me tvoja pesma posetila uvukla mi se u tela svaku poru, dušu mi razbudila, srce razbila urezala mi na čelu još jednu boru.
Pričala mi o jednoj ljubavnoj magiji o svim rečima koje su prećutane, šaputala o bezgraničnoj nostalgiji suzama koje su nekada progutane.
Razlila se na mojim grudima kao pred san dete mi drago, a ja je darivao poljupcima i grlio kao najveće blago.
Ah, ta tvoja pesma, tako mila sa kojom evo čekam svitanje, opila me, sasvim opčinila i ostavila mi jedno pitanje.
Vredi li pisati posle tebe?
Oduševljen Vašom poezijom napisao sam,
bolje rečeno usudio sam se napisati ove stihove
u Vašim "Snoviđenjima".
Pozdrav od srca, draga Vučice.
VUČKO | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 9:36 am | |
| - vukilica ::
- Noćas me tvoja pesma posetila
uvukla mi se u tela svaku poru, dušu mi razbudila, srce razbila urezala mi na čelu još jednu boru.
Vredi li pisati posle tebe?
Oduševljen Vašom poezijom napisao sam,
bolje rečeno usudio sam se napisati ove stihove
u Vašim "Snoviđenjima".
Pozdrav od srca, draga Vučice.
VUČKO Dragi Prijatelju Pera exx kako je milo videti poznata slovca i te divne rime xmmm... a jesen je i kisi i pa da plese mi se tango... Divno je stvarno je divno videti te opet i naranovo citati te predivne rime  Dobro nam Vukilice dosao ovde da nastavimo pisanija  | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 9:41 am | |
| Zahvaljujem na dobrodošlici Vučice.
Nadam se da ću ispuniti očekivanja. | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 9:47 am | |
| I kako sad posle tebe reci da bojim rimom jer moje su gorobatne ne kotrljaju zivo
I kako sad posle tebe da slova bojim zeleno kada su tvoja crveno mesecevo sneno
I kako sad posle tebe da slog razdvajam medeno kada su tvoji potoci sto zubore veselo....
...ne ocekujem nista izuzev da nastavimo de smo stali :-) | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 10:05 am | |
| Ti nisi žena kao druge,
niti si čovek, kao drugi ljudi
u srcu ti plamen, u očima duge
ti si ona svetlost što nadu budi.
Ti nisi ljubavnica
ti su ljubav sama,
svakim dahom, svakom crtom lica
ljubiš k'o Vučica, voliš kao dama.
Ti nisi priča tek obična
ti si bajka što se prepričava,
i kada ćutiš, kad' si nepomična
ti si želja slatka, žudnja iskričava. | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 10:14 am | |
| Znaš da
Ja nisam Žena ko Druge Ja ljubim svoje tuge I noći beskrajno duge Ove mašte lude Ja jesam Žena drukčija od svih Jer Volim i Molim Za taj Tren Svemira Dok koračam Poljima Snova od Ljubavi... | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 10:28 am | |
| Postoji li čovek tebe vredan koji ume uz tebe leteti, i trčati poljanama tvoje raskoši liticama bola s tobom se peti.
Da li si za nekim možda plakala postoji li neko ko te zaboleo, dok si mu svoju ljubav pružala da li je prihvatio, da li je smeo.
U svom trenu beskrajnog Svemira kojim tako hrabro koračaš, u snenim poljima punim nemira o kome maštaš, koga to sanjaš.
Ljubiš li nadu tek procvetalu tvojim srcem ljubavlju što sija, zračiš li svetlošću svoje duše u tvome svetu od iluzija.
Voli li te neko noći ove postoji li neko toliko hrabar, da ispuni sve tvoje snove samo večeras, na trenutak bar. | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 10:44 am | |
| Ne nije me pronasla Ljubav savrsenix mana Konjanika jednog ja srela sam davno Viteza casnog sto na tren je stao Mogucnoscu mi oci okovao Dusu mi je ovu oslikao a na Usne katanac divote da Ljubav se ljubi i sa slobode
Ne nije me pronasla ljubav savrsenix mana u svim tim lagumima prezivljavanja ja postala sam ova Zena sa sto mana priatajena sena sto treptati ne ume Tajna sto Snu uvek Nadu da
Ne nije me pronasla ljubav savrsenix mana Noci su ove platno moje slikarske boje daju mi dveri sto vode u taj vilajet Snovidjenja Zene seni.... | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Sub Okt 08, 2011 10:58 am | |
| Tragovi
Mirno spavaš... Tixo disanje bez pokreta. Spolja dopiru zvuci vetra, nemiran ples noći Lice ti je toplo, spokojno. Prstima prelazim preko tvoje kože Neka čudnovata energija teče mi iz dodira, penje se i u grlu nestaje da bi se zatim razlila po čitavoj mojoj duši i tu ustreptalo zastala, pritajila se ko da zna, da u ovoj stvarnosti mora biti mirna jer tebe nema, jer ti si samo iluzorna moja potreba koju grčevito stežem u sebi, jer ti si odraz moj u ogledalu... Sve što imam u sebi, sve što osećam sada je deo i tebe. Igru tvojih anđela i demona prepoznajem. Poznajem te više nego što će ijedna Žena moći da upozna dubinu tvog straha, predeo tog očaja, žestinu gladi i nemoć te žeđi U ovom paralelnom svetu koji izgradih od našix reči, ne postoji juče, ne postoji sutra, samo je sad i samo ovo slovo Udisaj ovaj vazduxa što razliva se našim suštinama koje kako se približe započinju taj tango nestrpljivix želja, nemirujuće strasti Osećaš me, moje uznemirene osmexe, pokrete kojima ne skrivam ništa, razgolićena do očaja pred tobom ko pred sobom... jer ja sam i tvoj odraz u ogledalu... Sve što imaš u sebi, sve što osećaš sada je i deo mene. Igramo se sa snovima, kosmosima Plovimo na pučinama mogućnosti koje u max pretvaramo u nemogućnost i opet, nastavljamo to naše putovanje bez početka i kraja, putovanje koje samo po sebi donosi NAS. Sa lica već davno maske su spale Već razaznaješ sve moje anđele i demone
U predvorju otkucaja srca stanuje Ljubav, koja je sa nama doživela metamorfozu... Njeno je lice polovično u zavisnosti od boje sloga, nijanse reči Istine te tame koja nas obasjava ili laži noći koja igra tu igru toplog i xladnog... Dok u nama utiskuje trag vlastite divljine Tvoj i moj život od krvi i mesa diše punim plućima Ne, to nismo Mi Ti nisi Ja, i Ja nisam Ti Mi ne postojimo Postoje samo te fizičke ljušture koje mehanički životare Mi smo samo u reči, tu Nas ima Svikli se na šunjanje u snovima jedno drugog ko na letnje xaljine lepršave na razvigoru Sa Senkama se upoznali, sjedinili I svaki put kada ti se za pedalj više približim prestaje jedno moje Ja i nastaje neko drugo I svaki put kada mi se za stopu više otvoriš prestaje jedno tvoje Ja i nastaje neko drugo Osećam te u tišini Osećaš me u spokoju Mirise Tebe raspoznajem u vasionama nepogleda Ukuse Mene ko tragove utisnute s unutrašenje svog krvotoka pratis i sladiš se njima Podata samo za Tebe Spreman samo za Mene Čekam Čekaš Još jedna noć Još jedna mogućnost Još jedan pokušaj Susret ne postoji Samo reč Samo ovaj slog Samo ta xarmonija što stvaramo je ne govorom... ne dodirom, ne stvarnošću već snom Dok Ti u ovom snu i dalje Mirno spavaš Lagano strune žudnje prepliću mi telo Želim strast Sna u Sebi... Životu Želim to platno majstora neoslikano, belo spremno samo za mene Želiš taj ton nikad odsviran, tu muziku zanosa koja preneće boje po belini platna maestra, taj dodir bez dlana koji počivaće na koži van svakog vremena I dalje u snu Mogućnosti Nagoveštaju Tu smo Mi u Snoviđenju Sjedinjeni.... | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 8:57 am | |
| ...............Da li te razume neko...............
Čuo sam da se od tvog osmeha bude izvori da se u blage povetarce pretvaraju olujni vetrovi. Pričaju da osmehom rasteruješ oblake i nebo vedriš, da sa najviših planinskih vrhova snegove topiš.
Kosa ti,kažu,svakog dana zamoriše na drugi cvet, laste se u njoj gnezde i ptići spremaju za prvi let. Zato što je u Dunavu pereš,Crno more na cveće miriše, dok se Sunce na obalu spušta,da je svojim rukama briše.
Usne su ti pune voćnih sokova i pakuju se u slatke poljupce, kada ljubiš,rekoše,obrazi crvene i budiš svako uspavano srce. Od tvojih poljubaca pucaju kapilari,a krv u venama ključa, zbog njih se lome kafane,prodaje imanje i započinje tuča.
Svi te porede sa zvezdama i svrstavaju među Anđele, a niko ne pita tvoje usne,tvoje oči i srce,šta oni zaista žele. Niko ne mari za tvoju tugu,tvoju uplakanu dušu da sluša, da razume bol tvoga srca,niko ne želi ni da pokuša. | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 9:07 am | |
| Možda bi sve naše tuge mogle stvoriti Veliki prasak, otkriti nam sve boje duge makar trajalo tek jedan časak.
Da li bi sve naše čežnje kada bi se isprepletale, iznedrile tek reči nežne i ovu noć srećom obasjale.
Možda bi sva ova ludila koja se našim mislima roje, neku čaroliju načinila pa da ugledamo najlepše boje.
Da li bi nam buđenja bila slađa od naših želja, svih snoviđenja, misao svetla da opet se rađa makar za zbogom i doviđenja.
| |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 9:11 am | |
| ruke na obrazima... zamisljeno upijam noc u sebe lutas gorbatno tim koracima po kuloarima mene a sto? upinjem misli da promene tok pa da ponornica sna bujicom nadvlada al nemoc je to novo oruzje kojim me pobedjujes xmm frekvencija na kom mi bilo igra poznata je atomi se vezuju za slobodne radikale tih boja sto neometano rasprostiru muzu htenja pa da prstima tim darovima bogova nanovo okusim te sladostrasti dodira..... xmmm a sto? ux gore od uspomene gore od bola kad misao u nozdrvama prizove taj max sto prosao je i vise se nikad kao takav vratiti nece... al eto... korak po korak... nemocno... nenadano donosi te lelujavo... a ja obamrla od srece........ | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 9:21 am | |
| Kad ceznja istka senu i prizove tajnu nedorecenu mislis da stranputicom posli ne bi?
Kad Veliki prasak tuge te noci prizvati nece sve bespomoci zivot sto da mislis da bi se otvorila kapija domasaja?
Kad budjenje zoru obasja i osmex srece ustalasa tu tananu postelju od ocekivanja mislis da bi se sva snovidjenja u nama probudila? | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 9:37 am | |
| poslala sam neke pp poruke  al ne znam dal stigose na pravu adresu pa bix molila primaoca istix da se javi  | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 9:51 am | |
| Pod prozorima tvoje duše ja mogu samo da plačem, tvoje me reči lepotom ruše toliko me bole, tako mi znače.
Ne umem da se nosim sa tom lepotom ne znam kako, niti čime da uzvratim, zatečen tvojim postojanjem, tvojom dobrotom stojim nem pred tobom i silno patim.
Ćutanjem pokušavam nešto da ti kažem ovom suzom jadnom na mom bledom licu, al' ne mogu, ne znam kako da iskažem sve što sanjam, želim, da sročim u priču. | |
|  | | Lela

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 10:01 am | |
| "Vi ste duhovi, mada se krecete u telima; i poput ulja sto gori u tmini, vi ste plamen, mada cuvan u lampi. Kada biste bili samo tela, tada bi pojava moja i reci koje vam govorim bili samo praznina, kao da mrtvi izazivaju svoje mrtve. Ali to nije tako. Sve sto je besmrtno u vama, nesputano je i danju i nocu i ne moze se zatvoriti u kucu, niti vezati u lance, jer je to volja Najuzvisenijeg. Vi ste njegov dah, kao i vetar koji nece biti uhvacen i zatvoren. A ja sam dah Njegova daha."
| |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 10:04 am | |
| xmm svojevremeno napisax da drugo ništa i ne znam samo se u snove razumem.... I kada mi naidju dani sumorni, isprazni, gorki... taj kiselo gorak ukus u ustima se mnozi u nebrojano miliona cestica neukusa... tada se ovi atomi sto jos uvek cine mene zgrce i cute... A tisinu znam da tixujem... i stvarno nista drugo i ne znam samo se u snove razumem.... | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 10:13 am | |
| Sve Žene u meni
Oko mene nešto niti san, niti java Lelujava polusvest Uspavala sam te na dušeku od oblaka I pod teretom vlage što donose misli ove Lovim sebe samu A onda, Ko u bunilu, beznađa ove polusvesti il sna Budim se i tonem opet do Nje Dok na samom dnu te provalije su Njene magije Gledam je očima Žena Gubitnica Svih naših Ljubavnika Mužjaka Ona i Ja Jedna Žena Ista Sudbina Oko mene nešto niti san, niti java Maglovita igra senki Zatičem je bosu kraj ogledala Stoji u polumraku prikrivene Želje I bez predznaka da će doći Zatvorila sam vrata Rajskih vrtova i pobegla A sada Čekam da mi se javi nekim tajnim Zakom Zbunila me je smelost njenih uzdaha U Njenim očima Nizale su se niske strastvenosti vazduha Iz Nje koračale su Žene Osvetnice, Ljubavnice, Bludnice Žene Domaćice i Ratnice Žene Boginje i Sluškinje Sve Žene u meni postrojene naspram Sna Stapala sam se sa dubinama njenih hodnika Nemoćna da se borim Udarala sam o pregrade Kotrljala se niz strme padine lavirinta Kao Exo koji odzvanja a niko ga ne čuje A tražila sam je od kako znam za sebe Postavljala joj zasede i mreže Čekala sa beznadežnom upornošću očajnika I sada kada je napokon u zenicama ovoga Sna Ja Plašim je se! Jer Ta me je Žena Zavela Moćnom igrom drvenih lutaka Magijom prastarom Svakim muškim pogledom Uzimala me je kao što niko nije Uzimao Žene pre nje I odbacila Kao isluženo i potrošeno oružje A ja opet Hoću i Želim je!! | |
|  | | Papak

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 10:59 pm | |
| I Blame You
i blame you for the moonlit sky
and the dream that died
with the eagles flight
blame you for the moonlit nights
when i wonder why
are the seas still dry?
don't blame this sleeping satellite
did we squander the chance
in the rush of the race
the reason we chase is lost in romance
and still we dry
to justify the waste
for a taste of man's greatest adventure
have we got what it takes to advance?
did we peak too soon?
if the world is so great
then why does it scream under a blue moon
we wonder why
the earth's sacrificed
for the price of it's greatest adventure
and when we shoot for stars
what a giant step
have we got what it takes
to carry the weight of this concept
or pass it by like a shot in the dark
miss the mark with a sense of adventure | |
|  | | Papak

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Ned Okt 09, 2011 11:03 pm | |
| kakav je slucaj biti rodjen na istoku ne znam ali osjecam se upravo tako kakav je slucaj biti rupa na palubi ne znam moj osjecaj je beskrajna samoca kakav je osjecaj biti obojena slika izlozena na saint germain des pres slucaj mon ami sjedeci dugo na obali trazio sam vezu s tobom i kako to da povorke ljudi cudnih sudbina nikad porazene necim sto nije strah ljubav ili bijes (ili mozda ljepotom naslaganih godina) mirno plove izmedju klosara ziveci u proslosti iza osvijetljenih lađa i kako to da drveni podovi tako obicno skripe dok se neko sprema na odlazak po kisi i kako to da su suze stvarne i tihe i uporne i mazne i ljepljive bas kao i zena poslije rastanka kad ostane sama slucaj mon ami sve su to naslagane godine iza osvijetljenih lađa | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 3:44 am | |
| Krvlju Sna ispredam tu moć magičnix krugova Taj bezdan otkucaja Taj bezvazdušni prostor prevara Krinka na licu sada je nova Maska je opet na svoje mesto sela Ko Ludačka Kraljica Glumačkog umeća Atex je moja Boginja Na krilima Belog Anđela oči mi umila Tom vodom me je napojila Istinitom laži zdrobila
Krvavim slovima ispisujem belo na tromeđi nas
U tom raskoraku ljubavi, jada i mržnje Ne postoji ništa, prazno je sve I zjapi to ništavilo da u sebe privije me Preti mi ta Zver da pokleknem Al samo na tren spoznax očaj mizerije njene
Krvavim suzama ispredam platno tog putokaza
Ne merim razmak između danas i juče Zgrčena lepotom tog žednog zanosa Ko pokajnica razgrćem Dušu Pa da u pepelu Dušmana nje Ostatke semena skupim I posejem po sebi svoj Sve ono što nije bol Sve ono što jesam ja Pa da iznedrim tu Ženu Jednoroga I krenem ponovo u beskraj kosmosa.... | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 10:48 am | |
| Žmurim,zamišljam zelenu žuto lišće jesenje, u mojoj ruku njenu i meke prste njene.
Hranimo malene ptice u beogradskom parku dok ona mi ljubi lice, osećam želju žarku.
Da ovo nije san, da stvarno diramo zvezde dok nas gleda Mesec pospan, a komete nebom jezde.
Bojim se iako znam strašno se plašim buđenja, da je sve ovo san od mojih želja,snoviđenja.
A želeo sam da joj kažem, ali čemu usnule reči hteo sam da joj pokažem, ali me buđenje spreči.
| |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 10:59 am | |
| Evo me pa tu sam sa tvoje desne strane providna sena sto krilima mase nedoxvatljivo zeljna poljuba jednog ne ukradenog na brzinu sapletenog vec onog iscekivano sporog sto zelju zauzdat zna sto od prostora krade samo parece neba gde se uzdax u nov dodir usana tka Tu sam na doxvat ti ruke to parce sna sto leluja okom poljupca zedna ko za zivotom al ne otetog... na brzinu smotang ko pace celofana cvetu sto smeta vec usporeno nemerljivog sto izrodice jos jednu kometu....
| |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 11:06 am | |
| Zajedno nikada nećemo biti, zajednička nam je samoća samo. Možda ćemo iste snove sniti, ja ovde,a ti tamo. Možda će nas isti vetar milovati i uplitati nam se u kosu. Možda ćemo na istoj kiši pokisnuti istu možda gaziti rosu. Možda ćemo u istom trenutku zavoleti, a ipak zajedno nećemo biti. | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 11:27 am | |
- Zajedno nikada nećemo biti,
zajednička nam je samoća samo. Možda ćemo iste snove sniti, ja ovde,a ti tamo. Možda će nas isti vetar milovati i uplitati nam se u kosu. Možda ćemo na istoj kiši pokisnuti istu možda gaziti rosu. Možda ćemo u istom trenutku zavoleti, a ipak zajedno nećemo biti. Kako da pisem posle ove rime kada me slovo tebe iz tisine u kosmos vine Kako da pisem posle tvojix rima kad sam samo prosjak bezimenix dana i dusa je ova sto nosim jedino moje sa xiljadu mana Kako da pisem posle tebe kad znam da mapu tix boja gaziti ne umem na kolodvor taj moja ruka maxnut nece a pogled je bio proslo prolece Kako da pisem posle tebe kad svako slovo se nanovo prede i svaka je rec laxor koji pada ko cilim tezak po posteljama Kako? | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 11:34 am | |
| Pričala si mi o ljubavi o primanju i davanju, spominjala ilizije i snove o uzbuđenju u nagoveštaju. Tvoje reči mi se uplitale u kosu obojile mi misao svaku, noćas ih umesto vazduha udišem u svakoj su mi pori u svakom koraku. Ja više ne mislim svojom glavom niti izgovaram svoje reči, zbog tebe mogu sa vetrom da pričam u kapima kiše da prepoznam suze ni tama ne može da me spreči da ponese me pesma veličansvene muze. | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 12:05 pm | |
| Cutanjem tisinu bojim nemocna da rec iz sebe rodim klonula pod ovim plastom noci znam samo snovima mogu poci....
| |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 12:16 pm | |
| | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Pon Okt 10, 2011 12:24 pm | |
- Laku noć, draga Vučice!
Noc Prijatelju pera | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 2:59 am | |
| Tragovi
magličasti veo leluja nad snom…. udišem težak i vlažan vazdux… želja je u očima isplela svoje niti…. dok privijaš se uz mene… Tvoj vrat topao na njemu tragovi prošlog sna, nagoveštaja… lenjo se istežem po postelji što i u ovoj tami traži te… ovoploćujem udisajem žudnje…. Tu si, gospodariš iluzijom… ovim snom ... Uvlačim svoje priste ispod tkanine što odvaja tvoju kožu od mog dodira dok noktima ostavljam trag koji urezujem duboko pod sam krvotok da zapis sebe ostavim tu u podnožju sna, želje, mogćnosti… nade… ljubim te neljubljenim poljupcima, ispijam usnama taj plavičasti uzdah gorućeg vapaja što žeže još više po ovoj ravnici koju damarima ne osetih… Istražujem jezikom udubljenja koja su zaboravljena… opipavam mekotu zadovoljstva što grlo ispušta svakim novim pokretom… opet te sanjam Rukama obuhvatam tvoje lice dok tonem u taj pogled… buhvataš mi bokove… usne prislanjaš na moj stomak, jezikom vatre kružiš oko pupka dok za njim ostaje vlažan gorući trag…on se lenjeo ali spretno valja po mojoj koži, osvaja neosvojive prostore… kliziš prema gore dolaziš do mojih grudi… uzdah mi se ote… kružiš prvo oko jedne bradavice zatim lagano prelaziš na drugu grickaš…moje telo gori… Tragovi koje ostavljš su oganj… ne želim da prestaneš… Dlanom dodirujem tvoje uzbuđenje…čuje se zvuk kaiša kako udara o pod… nestrpljiva sam doživeti ono što dodirujem… oslobađam te viška odeće… ispitujem nabreknutost pristima, klizim duž nje noktima, nežno, ovlaš… ostavljam tragove…tamo gde osećama da je uzbuđenje najače zastajem i ponavljam pokrete… osećaš moj dah kako se približava… mojom utorbom poput strele prolazi novi talas uzbuđenja… pod jezikom osećam tvoje trzaje u bokovima... želim te osetiti i više od mogućeg… da nestanem i potonem u njoj… toj strasti beskrajnoj…. Ostavi na meni svoj trag i potpis. Daj nešto za pamćenje… ovo je samo san… Tvoje ruke u mojoj kosi… dodiruješ mi lice, zaobljene ispunjene usne vruće od trenja… prstima kružiš oko njih… duboko uzdišeš, moji su pokreti brzi… šaraš prstima po mojoj koži.. međ mojim dlanovima si, na vrhu su moje usne, one popuštaju i stežu…pokreti se ubrzavaju… podižeš me dok se čvrsto bokovima privijam uz tebe… njima kružim, raspaljujem još više taj oganj… u tvojim sam rukama, čvrsto me stežeš i držiš… povlačim te dlanovima k sebi…. požurujem… kliziž prema gore, dok spremna očekujem te … oklevaš, tražiš moje usne tople su i vlažne… Istovremeno stapanje, zatvoren je krug u njemu smo uhvaćeni… plešemo žestokim ritmom… dlanovima širiš moja bedra… prepuštam se… usnama dodirujem tvoje uvo, šapućem ti nešto što treba da znači jače… svaki tvoj udarac u meni budi nove uzdahe, sve su dublji… gušim se… savijam se u bokovima sve više dok snažno stežeš butane osećam kako čitavim tvojim telom prolazi snaga tog dodira… gutam te, proždirem… moji su prsti kao kandže zasecam kožu tvojih ramena dok ti odolevaš, pustaš da boli ta slatka bol… Da ostanu tragovi… da ostane taj potpis moj po tebi… duboko si u meni, onda opet nisi… spremaš se za novi udar… klonem na tvojim rukama sva mokra od zadovoljstva… uzdasi se ubrzavaju ponovo… ritam još divlji… osećam te do kraja… čitav niz drhtaja obuzimaju naša tela… bokovi su mi nekontrolisani novim ritmom, rukama u nestrpljenju hvatam te za bedra koja zasecam noktima… novi tragovi… I dok vrhunac pod tvojim rukama prožima moje telo tresem se… sokovi mene se razlivaju po tvojim dlanovima … njihovim žarištem upravljaš ti, tvoja snaga ih oslobađa…. gubim se u vrtlogu … guta me vir… još jednom… još dva put… i razlivaš se po meni sav… ležiš preko mene… moja su bedra ispletena tvojim bokovima… nepuštamo se… želim da u meni ostaneš još… tražim ispunjenje… potpunost… Usne su nam ponovo spojene, njima upravlja strast… žestokim pokretom ližeš mi usne, raširila sam ih, još jedna predaja… Igram se tvojom kosom … moje lice u tvojim rukama, posmatramo se bez reči… Pogled tragova koje ostavismo jedno na drugome… I dok pišeš nešto na mojim grudima, kliziš prstom preko bradavica, ponovo osećam trag tragova na sebi.... Tragovi! Ako se jednom i raziđemo u snu, ne postoji niko ko ih može izbrisati…. Zapis večnosti u samo jednoj želji….Lenjo se istežem po postelji što i u ovoj tami traži te… ovoploćujem udisajem žudnje…. Tu si, gospodariš iluzijom… ovim snom….
ps samo pokusaj erotizovanja sna | |
|  | | Papak

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 3:34 am | |
| Extra , sviđa mi se  | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 5:17 am | |
| Sanjao sam noćas da me sanjaš, šapatom dozivaš,uzdrhtalim telom maštaš. Da ti se dah od uzbuđenja po jastuku razliva, dok izgovara moje ime,traži me,priziva.
Jedna graška znoja između dojki ti skliznula, a moja usta plamena,da je ispiju,se drznula. Zadržala se malo između dva brežuljka slatka, ah,samo san može tako divnu priču da satka.
Telo ti se uspalilo,povijalo kao pustinjska zmija, gorelo u toj požudi strasti,potpuno ga orosila. Ja sam jezikom skupljao svaku kapljicu sa tvoga tela, sa grudi,drhtavog stomaka,pupka,sa najslađeg dela.
Bedra sam ti ljubio,dok si gužvala posteljinu, grčila se,u zanos padala,uzdizala se u visinu. Butine ti se razdvojile,pozivajući na završni čin, ja tvoj izazov prihavatam,spreman da te zadovoljim.
Dok prodirem u tu lepotu,počinjemo laganim pokretima, al' kako vreme odmiče predajemo se divljim strastima. Naša se tela prepliću u ritmu savršenstva, blizu smo...sve bliži...cilju erotskog blaženstva.
I dok svršavamo ovu igru,igru predivnog Erosa, krici nam paraju grud, na vrhuncu ludog zanosa. Budiš se pokidane spavaćice i iscepane posteljine, sanjao sam noćas da sanjala si me. | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 6:24 am | |
| xmmm blazenstvo li je sna  | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 6:46 am | |
| Uostalom,šta bi čovek bez snova? | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 6:50 am | |
| apsolutno Vucko samo bi sene sebe bio i sve crno belo ovako sareno  | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 6:56 am | |
| Na razbacanoj postelji samo je trag mog tela Na zgužvanim prevojima damara otkucava sat zavođenja To ponovo mirisi meni mrežu tkaju Opet sam te udisajem u sebi osetila Opet sam od tog daha zanemela Opet sam po ko zna koji put verovala ne verujućem Opet Igračka nikad Žena Na zidovima seni uporno plešu Mesec je novu ponoć nekom tkao Ja i dalje čekajući korak tvoj, prizivam vetar, prizivam san Opet sam tvojom tamom plovila Opet sam tvojim tišinama – lavirintom xodila Opet sam sebe gubila pa dobila Opet Igračka nikad Žena A Željna sam Tebe A Žedna sam Tebe Gladna gladi koju si u meni ostavio odlazeci Ne primetivši mene Ženu, samo Igračku … | |
|  | | vukilica
 | Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 7:07 am | |
| Uzdahom u kojem ljubav vri, udahni mi život makar za tren. Neka prorade sokovi svi, hoću da budem ljubavlju opijen. Iščupaj mi srce iz grudi, koje za ljubavlju mre. Uradi sa njim šta hoćeš, što misliš da se sme. Samo da još jednom osetim ljubav, da poživim jedan čarobni dan. Da mi telo uzdrhti,da gorim od strasti sav, a onda me sahrani u neki izgubljeni san. | |
|  | | storyteller

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 7:13 am | |
| Vučice, ti poxotna sadomazobizaRušo!  | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 7:15 am | |
| Znas da zajedno nikada necemo biti Na svetlost dana pogledom se necemo opiti U zornjaci sna sunca su nasa prejaka Od seni su satkana sva ta nenadana ocekivanja xmm dok mozda negde u pasazima ovog naseg grada naslonjena o duse mornara nasa ljubav jedno drugo sanja....
| |
|  | | wucicca

| |  | | wucicca

| |  | | storyteller

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 7:31 am | |
| Kad ćemo da pređemo na xot pp-isanje, razmenu sličica u tangama i ostale internetualne gadosti. Čekaj, pa ja nemam slike u tangama. Nema veze, šalji ti meni.  | |
|  | | wucicca

| Naslov: Re: a miriše na čudo.... Uto Okt 11, 2011 7:33 am | |
| - storyteller ::
- Kad ćemo da pređemo na xot pp-isanje, razmenu sličica u tangama i ostale internetualne gadosti. Čekaj, pa ja nemam slike u tangama. Nema veze, šalji ti meni.
 \ kolko puta da se ponovim te hot fore nemam ja sam bre zemskinja totalno out msm zivim si u 15-ti vek  | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: a miriše na čudo....  | |
| |
|  | | | a miriše na čudo.... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |