1. Neizdiferencirana energija (Tamna masa četvrtog Agregatnog stanja pre "Velikog otvaranja"), Premijer i
Zakonodavac, odnosno Bog.
2. Ministarstva (Anđeli).
3. Samonikli Anđeli u dve vrste (čovekoliki i reptiloidni).
4. Planetarni osvešćeni Anđeli u energetskim formama.
5. Planetarni neosvešćeni (milijarde milijardi civilizacija inteligentnih bića),
6. 13. Ministar kao Kontrolni organ.
2. Četiri ministra Božja su (po nazivima Hrišćana): Mihael, Gabriel, Rafael i Uriel. Šta su oni?
Oni su energetske inkarnacije samog Primarnog: To jest Boga.
Da li su oni, kao prva inteligentna ustrojstva, ne kažem bića, u Apsolutnom, nesvesni? Pošto ja u celoj knjizi pominjem ljude kao bića sa svrhom osvešćivanja Celog; Ne. Božji ministri su sam Bog; kad se otvori i stupi na scenu dešavanja.
On svojom intelektualnom moći odmah postane svestan Stanja stvari u sebi samom: To jest u Apsolutnom. Božjih ministarstava ima mnogo. Kao što u Hrišćanstvu i Islamu, mi vernici, brojimo da imamo Anđela, a u Indiji teolozi i vernici računaju da imaju Bogova za svaku delatnost.
3. Samonikli Anđeli; u dve vrste (čovekoliki i reptiloidni). Ovo su ona energetska bića koja su se svojim moralnim snagama uzdigla iz primitivnih formi života na nivo besmrtnih. Za njih nema granica po pitanjima njihovih života i kosmičkog znanja. Seju život po Kosmosu i upravljaju dobronamerno Kosmosom; pomažući razvoj primitivnijih civilizacija. Besmrtni su i srećni jer služe Primarnom kao stvaraoci stvaraoca desete energije. Žive telesno polarizovani i uživaju seksualne odnose. Izgledaju kao ljudi ali su lepši od ljudi.
Dolaze na Zemlju kao energetske prikaze i štite ljude i planetu Zemlju od samo tehnološki razvijenijih civilizacija. A takodje od zemaljskih budala; da ne unište planetu. Jer je na Zemlji već bilo zemaljskih civilizacija sa atomskim bombama i znanjima koja je imao Nikola Tesla; da zvučnim vibracijama pocepaju planetu.
Neki od samoniklih Anđela nisu čovekoliki. Njihovi originalni izgledi su za nas ljude zastrašujući. Mada su istih namera i shvatanja Apsolutnog kao i humanoidni.
Ovi reptiloidni su na Zemlji bili strpljivi sa dinosaurusima i gmizavcima tekom miliona godina. Kad su shvatili da od dinosaurusa na Zemlji neće biti `leba – dozvolili su njihovo uništenje i ustupili posao humanoidnima; da pokušaju sa nekim drugim vrstama živih bića.
Tada su na zemaljsku scenu stupili naši „farmeri“ (bio inženjeri). Da bi stvorili vrstu sposobnu za transformaciju prostih energija u desetu.
Mi, i prosti i napredni, smo se pokazali kao vrste sa dobrim izgledima da se uljudimo i postanemo korisni i sebi i Bogu. Sada je potrebno da shvatimo da smo tek pretposlednja vrsta u razvoju životinja. I da poslušamo uputstva za uzdizanje u Planetarna netelesna bića.
4. Planetarna besmrtna bića u energetskim formama (9 poznatih formi na Zemlji).
To su naši Pra-Zemljani. Energetska bića nastala od ljudi koji su se moralom i zajedničkom voljom uredili da ne zavise od posrednog održanja svojih života, hranom iz biljaka i klanjem životinja, nego direktno iz Sunčeve energije.
Prema Bhagavad Giti neki žive na Suncu, neki na Veneri i drugim planetama Sunčevog sistema, bližih Suncu. Jer za njih temperature takozvane životne sredine, voda i hrana nemaju nikakvu važnost.
5. Planetarni u materiji (milijarde milijardi civilizacija u Kosmosu). Neke su:
a. moralno savršene, neke su:
b. tehnološko-racionalno razvijenije od nas, a neke su:
c. samo tehnološki razvijenije od nas.
6. Trinaesti Anđeo-ministar je Lucifer, kao Kontrolni organ u službi pravde u Kosmosu. Da li je to moguće?
Kako to Bog izvodi, u formi Anđela kojeg se pitomi ljudi boje, a kojeg destruktivni ljudi slave?
Ovde ću sad postaviti jedno moje staro razmišljanje o Bogu i Đavolu.
47. Razmišljanje - Belach/SO, 27.5.2001.
O Đavolu
Ako postoji jedno Nebesko carstvo u koje će ući svi
onda je Lucifer buntovnik, a ako u Nebesko carstvo mogu ući samo dobri ljudi, onda to odmah govori o dve stvari:
Bog je dobronameran i milostiv i Lucifer je njegov najsposobniji i najmiliji Anđeo.
Kako?
Bog zna i bez kušanja ko je kojim situacijama dorastao,
ali da se ne bi na kraju mnogo raspravljao sa onima koji nisu pali, samo zato što nisu bili u prilici da padnu, a pali bi, Bog im pošalje provokatora koji uredi prilike,
te tako na kraju nema mnogo rasprave između Boga i ljudi: tu je svedok!
A da je Lucifer najsposobniji Anđeo tačno je, jer i sami znate kako je teško lažovima dokazati
da su lažovi, lopovima da su lopovi, ubicama da su ubice, kurvama da su manjemoralnedame; ...
I da je najmiliji tačno je, jer Bog je rekao:
“Kome da poverim tako grozan posao, nego onome ko me najviše voli i koji će se najmanje ljutiti što ga šaljem da se nosi sa ljudima”.
A niti Bog svog Anđela šalje, niti Lucifer ide onima za koje već znaju da neće zgrešiti.
Sad ako me pitate zašto je Đavo došao Božjem sinu u pustinji, mogu vam reći samo to, da su se sreli iskusan i neiskusan, koji se poznaju i vole, a ljudima su pustili da o tom susretu pričaju
i pišu šta im se čini da je bilo.
Sudbina planete Zemlje je sada u rukama današnjih ljudi. Jer moralno razvijeni Pra-Zemljani samo ne dozvoljavaju tehnički razvijenijim civilizacijama iz Svemira da utiču negativno na razvoj društveno-političkih i tehnološko-ekonomskih stanja na Zemlji.
Samonikli Anđeli se razmnožavaju i naseljavaju pogodne planete. Bez ugrožavanja egzistencije domorodaca.
Nije svaka planeta povoljna za život svakoj tehnički razvijenoj civilizaciji. Jer su neke biološki sklopljene na drugim hemijskim elementima, nego što su ovi koje mi imamo na Zemlji. Ali oni najrazvijeniji, koje ja nazivam Anđelima, mogu živeti na svakoj planeti, jer se ne održavaju energijom indirektno, preko hrane, nego se održavaju, kako rekoh, svetlošću; kao porcijama primarne energije.
:copyright:
I Ging Studio Solothurn
Dragoljub M. V. P.
diplomirani otac,
književnik i muzičar.
CH, 4500 Solothurn
Postfach 608