Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 58 dana Čet Dec 05, 2013 8:55 pm
forex
Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda.
Naslov: O monoteizmu i politeizmu Ned Maj 06, 2012 7:15 pm
Kako čovek da objasni ljudima – onda kad o tome neće ni da razmišljaju – da jednoboštvo znači posmatranje svih ispoljenja u Jednom «stojeći» izvan njega/Jednog, a da mnogoboštvo znači posmatranje svih ispoljenja u Jednom «stojeći» unutar njega/Jednog?
I onda se kolju zbog Jednog koje je «sve na gomili», a posmatrano sa dve pozicije; spolja i iznutra.
Jasno li je, bre?
07. 05. 2012. drAgoljub
lunejuvenal zaslužni član
Naslov: O monoteizmu i politeizmu Ned Maj 06, 2012 9:16 pm
Naslov: Re: O monoteizmu i politeizmu Ned Maj 06, 2012 11:04 pm
Naslov: O monoteizmu i politeizmu i minikurcizmu...yes Pon Maj 07, 2012 1:22 am
Puši ta sopstvena govna, pusti me da jedem zelene kajsije...Boli me khurac koji mi nikada nije ni izrastao dovoljno velik-ali vidio sam na tvojoj video prezentaciji da je moj bog bogova.. .Hvalim Te Bože ... Pa Samo To Malko Sreće Ženi Uvijek Nedostaje ..za sve premeštaje, selidbe, propale planove, nove brojeve, stare brojeve ...etc tako je palavacccc...ali povlačim ovo što je bilo u mišu...zbog
Hitlerovom sinu sada griješ pitu bacila si moju od zumbula khitu.
flyingjoymaker zaslužni član
Naslov: Re: O monoteizmu i politeizmu Pon Maj 07, 2012 1:51 am
Ja necu da ti pomazem kod ljudi. Tj. ja te razumem sasvim, ali ko ne zna nista o mom filmu "dayli using of silicea 11", na kom mazem svog cakanog, a koji tebi izgleda malen (mada u zivo nisi imao srecu da ga iskusis), ne moze te razumeti.
Prema tome mi ostaje samo da se pitam: Ko to medju statisticarima je-be stvar, kad ste svi kurati, a opet nam je prosek samo 14,7 cm (tacno toliko koliki je i moj)?
crn oblak, vedro nebo. upravo sam odgreb`o.
Naslov: O monoteizmu i polEt(e)izmu i(m)potenciji Pon Maj 07, 2012 5:49 am
flyingjoymaker...tebi izgleda malen (mada u zivo nisi imao srecu da ga iskusis), ne moze te razumeti.
Prema tome mi ostaje samo da se pitam: Ko to medju statisticarima je-be stvar, kad ste svi kurati, a opet nam je prosek samo 14,7 cm ...@Hi....moj ti ga je upola manje ali Fi...hihihihi...samo ne da sam gadljiv...ja neću baždarit ničiji guzicu ni u piću...možda bih još pizzu..jer kad sam onomad tražio vijagru i mlada apoterka se penje po lojtrama da je dohvati...ne ne treba...nije do mene...do babe je....hifi
Naslov: Re: O monoteizmu i politeizmu Pon Maj 07, 2012 7:37 pm
he, he! Vijagra. Vijagra?
Mi koji nikad nismo pušili, nego smo samo lizali, ne trebamo hemijska pomagala.
pogledam cvetak-zanovetak iz žablje perspektive i - prut je krut. tj. prutić je krutić.
A možda je uvek lako krut i zato što je samo prutić pa mu treba samo malo krvi da se udrvi?
A, jajane?
Naslov: O monotonizmu i poletkoizmu Pon Maj 07, 2012 8:51 pm
A, jajane?@Ma do jaja...popu Šimi ukreli bicikl...odoh sad sa biciklov na higijensko dati uzorak sperme...kad ujutro izvade krvi sočim bi se napunila ova slavonska straobalna...mom se diki med nogama njiše...futrolica od pokojnog piše...video i nikom ništa više@
flyingjoymaker zaslužni član
Naslov: Re: O monoteizmu i politeizmu Pon Maj 07, 2012 10:30 pm
Provokatorka
Naslov: Re: O monoteizmu i politeizmu Uto Maj 08, 2012 6:48 am
heheheheh ulepsali ste mi vece, pogotovu ti dragi moj!!! a jel onaj tvoj erotski film bese reklama za neku pomadu;)?
Naslov: O monoteizmu i politeizmu i minikurcizmu...yes Uto Maj 08, 2012 7:17 am
jel onaj tvoj erotski film bese reklama za neku pomadu;)?@ne već za tebe intelektualnu gromadu
zabranjeno kurcenje!
Provokatorka
Naslov: Re: O monoteizmu i politeizmu Uto Maj 08, 2012 7:25 am
hahahaha
Naslov: MATORI i i IdIOTARIJE ZA JOŠ STARIJE Uto Maj 08, 2012 5:23 pm
hahahaha
zabranjeno kurcenje!@I NIŠTA VIŠE KITU NE ZANJIŠE NITI U DRHTANJE MOŽE DA JE SVELI...KO JE DRNDAO TAJ NE DRNDA VIŠE...IZGORJELOG NIKO NE ZAPALA.S JESENJIN PARAFRAZA...SAMO ZA KLONULO KLONIRANO DRUŠTVO...KUKU KUKU A NEMA ´˙(NEMA NEMA) NI LELE@