Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 58 dana Čet Dec 05, 2013 8:55 pm
forex
Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda.
Naslov: Uništena reputacija Ned Apr 29, 2012 3:20 pm
Na robiju zbog Fejsbuk osvete
Od prošle nedelje, u Australiji se može odgovarati po zakonu za sadržaje plasirane na društvenim internet mrežama. Ovo je omogućeno posle prve presude ovakve vrste u australijskoj istoriji, donete pred sidnejskim sudom. Naime, Ravšan Roni Usmanov je osudjen na šest meseci zatvora jer je na Fejsbuku objavio nage fotografije bivše devojke.
Uništena reputacija
Dejvid Vejli s Univerziteta Novog Južnog Velsa kaže da krivična dela i uznemiravanje putem interneta nisu uzeti jednako ozbiljno kao i fizički prekršaji. - Ovo je vrh ledenog brega. Postoji svega nekoliko presuda zbog uznemiravanja i neprimerenog sadržaja. U ovom slučaju, Usmanov bivšoj devojci nije probušio gume na automobilu, već joj je uništio reputaciju.
FJM: Što se meine tiče on je uništio svoju reputaciju kod mene, a devojci mogu nešto zameriti samo budale; kojih je na ovom svetu na broju od oko 80% cele populacije.
Provokatorka
Naslov: Re: Uništena reputacija Pon Apr 30, 2012 8:44 am
imam fejs ali sam ipak protivnig istog jer smatram da je narod to sasvim pogresno shvatio, vise je zloupotrebe nego bilo cega drugog. Kad pogledam samo da pola srpske dece i to mladje od 15 godina ima fejs i zivi na njemu ja se najezim, bacila sam svu decu iz familije koju sam imala na fejsbuku jer smatram da se deca bave poslovima koja nisu njihova a ja to ne mogu da gledam i necu da ucestvujem u tome, neka je to na cast njihovim roditeljima koji ih guraju u taj "moderan svet tehnologije" gde se sami ne snalaze...
Provokatorka
Naslov: Re: Uništena reputacija Pon Apr 30, 2012 8:45 am
morala sam malo da odreagujem sto se tice facebooka a sto se tice reputacije....hm, slazem se tobom Dragce kao i uvek:)
@necu da ucestvujem u tome, neka je zabranjeno kurcenje! njihovim roditeljima@
@SNIJEG PADE…ETICKO CISCENJE…MALODOBNI DARIO
…MOJE RODNO SELO…
@MALINO CISTA CROATIA@
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
Naslov: Re: Uništena reputacija Sre Jun 13, 2012 10:57 am
Provokatorka ::
imam fejs ali sam ipak protivnig istog jer smatram da je narod to sasvim pogresno shvatio, vise je zloupotrebe nego bilo cega drugog. Kad pogledam samo da pola srpske dece i to mladje od 15 godina ima fejs i zivi na njemu ja se najezim, bacila sam svu decu iz familije koju sam imala na fejsbuku jer smatram da se deca bave poslovima koja nisu njihova a ja to ne mogu da gledam i necu da ucestvujem u tome, neka je to na cast njihovim roditeljima koji ih guraju u taj "moderan svet tehnologije" gde se sami ne snalaze...
To!
lunejuvenal zaslužni član
Naslov: Re: Uništena reputacija Sre Jun 13, 2012 2:36 pm
@ PRIPREMIO SAM TETKINU STOLICICU ZA CEKANJE NA ZAKAZIVANJE KOD MEDICKE U PONEDJELJAK...ODOH JA S NJOM POLAKO...I TERMOSICA KAVE ZA DRUSTVO@ [3:33:33 AM] Luka Jovic: (coffee)
Naslov: Re: Uništena reputacija Čet Jun 14, 2012 1:34 am
Da to nisi koleginu fotku stavio na avatar? M? Tebe je Lune spopao drugi pubertet.
Naslov: Re: Uništena reputacija Čet Jun 14, 2012 2:21 am
@nek su ti od tvoga sotone boga prokleta i djeca tvojih suncokreta...žgadija@
flyingjoymaker zaslužni član
Naslov: Re: Uništena reputacija Čet Jun 14, 2012 8:16 am
lunejuvenal ::
@nek su ti od tvoga sotone boga prokleta i djeca tvojih suncokreta...žgadija@
vazi se tek ako napises triput na jednom paralelogramu.
Naslov: Re: Uništena reputacija Pet Jun 15, 2012 10:49 am
https://i.servimg.com/u/f44/16/74/72/32/a_brie10.jpg Tebe je Lune spopao drugi pubertet...@našao sam meil kojim je sovicaplava tražila sa riječima...turaj sve što imaš... i povratno dobila pubertetske pjesme u pdf-u@
Naslov: Re: Uništena reputacija Pet Jun 15, 2012 10:51 am
Idi odmori, drndam ti Frita što te je odbanovao. Kakve veze ima ima što sam čitala te pesme?
shiatsuka
Naslov: Re: Uništena reputacija Ned Jun 24, 2012 11:36 am
А зашто је мени овде био забрањен приступ? И то без опомене!
Naslov: Re: Uništena reputacija Ned Jun 24, 2012 4:06 pm
Života PavlovićНе могу да погледам Луне и не могу да навирим тамо у онај њихов БгдКафе... бановали су ме. Забранили ми приступ...@ Зашто сам овде био бнанован?@Banovan si kao i ja jer si odjebo dragoljuba uvlakača u dupeta i intriganta sifiličarski bolesne duše...koju kaže sam da nema...i tijela koje ću na kraju postaviti ovdje sa starog bgdcafea kako liječi ono futrole od pokojnog piše...a sovica em nije neka pametna ptičica...em plavušica...em fritova sponzorušica a on sam nečijija spermuša...možda je bila klonirana kao i Sovica i OHA...Sitničarnica...pa on je falsifikovao i ganna212 u ganna2I2...i claire-obscure napušteni profil koristio kao ...profil za zajebavanje Luke Lune Jović...imam negdje njegove inicijale koje krije iz nečasnih namjera...sudeći po onima koji ga znaju...i kao i dragoljub šupak kad nisu u čoporu...izdaju...zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju...idemo na FB@
shiatsuka
Naslov: Re: Uništena reputacija Pon Jun 25, 2012 11:15 pm
"Уништена репутација"... е да сам јуче умро не бих сазнао да о репутацији може да прича неко ко ни благе везе нема. Треба да се удара магаре док се не опамети.
Dušo draga,zato što si Lunetov alter ego, ali nisi ti kriv
Naslov: Uništena mozgovna perforacija...dragče treći put Bog pomaže@ Sre Jul 04, 2012 5:02 am
shiatsuka ::
Dušo draga,zato što si Lunetov alter ego, ali nisi ti kriv
@A što plačeš dobra cigančice Jelo...što ne može postojati alter ego za nekog kog ste proglasili...lunejuvenal pokvarenjak par ekselans ...ne znaš ti gdje si šuplja dok ne napipaš prstom ...sama...a tko bi drugi@
Naslov: Re: Uništena reputacija Sre Jul 04, 2012 5:06 am
Šuplja sam na istim mestima kao i svaka žena iz tvog života, što je normalno-dakle. Loše je samo kada je muškarac kao švajcarski sir, to je neoprostivo čak i u ozbiljnim, a i neozbiljnim godinama
Naslov: Re: Uništena reputacija Sre Jul 04, 2012 5:10 am