| Sta se desava u vasoj mahali? | |
|
+5storyteller blue mandarin flyingjoymaker SovicaPlava Provokatorka 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Provokatorka

| Naslov: Sta se desava u vasoj mahali? Sub Okt 15, 2011 5:13 am | |
| Imam jednu komsinicu koja zivi iznad mene u zgradi vec vise od godinu dana. To bice u meni budi takvu negativnu energiju da kad je vidim ja ne mogu da se uzdrzim vec bukvalno vrisnem "jebacica!" Pretpostavljate odakle joj ta nadimak...s vremena na vreme ona dovede vikendom kuci nekog tipa i onda obicno negde oko 3 ujutru krene vrisak, pre bih rekla mjaukanje koje se dalje pretvara u glasno dahtanje a koje dalje zvuci kao neka operska arija. Medjutim, daleko je ona od arije i pevanja te vrste. Vise puta se desilo da me probudi njeno zavijanje gde sam ja mislila da je neka tuca na ulici i da jadna zenka place, posle malo osluskivanja i promene tona u njenom vristanju shvatim da je to ona i da uziva.
Jedne noci sam spavala u sobi sa cerkom i polako ona krece sa svojom "arijom" i u trenutku ja iznervirana sapnem "jebacica opet" misleci da cerka spava. Naravno ona nije spavala i mi tu krenemo u vrisak da se smejemo i da je imitiramo!!! Posle toga je prestala sa ispustanjem tih zvukova, desi se da cujem kad-kad nesto ali to nije ni blizu onoga od ranije.
Ima jos jedna stvar u njenom ponasanju koja me izludjuje i gde ne znam sta da radim i kako da joj stavim do znanja da mi se gadi. Ljudi moji, ona kad ide u wc da sora to je kao kad cujes slona! To se cuje i u dnevnoj sobi i u spavacoj sobi osim u kuhinji hvala Bogu. Mislila sam da zalepim papir na njenom ulazu i da je zamolim da se malo pomeri u stranu i da ne sora bas u rupu jer je to odvratno cuti!!! Plus posle toga nasilno pustanje vode u wc solju i lupanje poklopca na solji. Sve to ja cujem i nerviram se, a kad je vidim tek onda poludim jer se ona i ne javlja kad prolazi pored mene.
Eto ja olaksah svoju dusu, pa me interesuje sta se kod vas desava u komsiluku? | |
|
 | |
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Sub Okt 15, 2011 8:26 am | |
| Provo naopaki stvora! Pa ti bi žeMskoj zabranila da diše...Prestala je da se tuca zbog tebe, a tvojim prohtevima nikad kraja-sad bi joj zabranila i ostale FIZIOLOŠKE NASUŠNE potrepštine... Kod mene se neka devojčica kresala na haubi, ispod prozora, pa mi nije palo na pamet da joj unosim pometnju i traumu u jebaći staž, tek je počela ( msm klinka je skroz) pa da je ne traumiram...Imam obzira eto i prema maloletnica. Aaaaa, mahala ko* mahalaaa- neka priča...Dobro je pa je zahladilo, jer jedan stariji gospodin, ima oko 6 banki, uvek u toku leta -klati jajima u kupaćkim gaćkama, čim se vrati s posla, tako obnažen izađe ispred kuće, boli ga dupe-što ga je gravitacija uzela pod svoje, a mi cirkulišemo tuda....Već se odavno navikli  Ali neobično nekome ko ne poznaje dotičnog advokata-pomisli da je manijak, a čovek samo voli kupaćki stil... E, sestro slatka-tako ti je u mojoj mahali, sve fin svet! | |
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Sub Okt 15, 2011 9:37 pm | |
| jeste, zabranila bih joj sve sto se moze zabraniti! taj stvor me uzasno nervira, pogotovo kad je vidim kako hoda kao meda baloo  | |
|
 | |
flyingjoymaker zaslužni član

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Sub Okt 15, 2011 10:04 pm | |
| kod mene ovako: "jesen stize, jabuke i kruske zriju, draga drgog prati u armiju, ..." medjutim to sa komsinicom je kao i ovde. ja sam jednom stanovao iznad nekih narkmana, pa posto dim ide na gore - nisam smeo da otvaram prozore. Smrdilo je i od alkohola i od marihuane, ... da Bog sacuva. zato sad i ne smem da predjem u neki gradjevinsko bolji stan, jer slusam kako ljudi beze od zajebanih suseda. A nema gde da pobegnu, jer smo svi zajebani. ljubim partizanke koj` nose opanke. | |
|
 | |
flyingjoymaker zaslužni član

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Sub Okt 15, 2011 10:10 pm | |
| Mara ima obuću na štikle. Na Maru mi oči svikle. Kad je vidim u tu crnu kožu, hoćem s njuma da se množu. | |
|
 | |

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 1:23 am | |
| Auhhh, kakav je taj vaš strendžerski komšiluk, a ja mislila da se samo u Srbiji karaju, droKKKiraju i vrše nuždu...  | |
|
 | |
Provokatorka

| |
 | |
blue mandarin
 | Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 1:40 am | |
| e provokatroko, provo , provo pa zena hoce da dokaze glasnim tucanjem i soranjem da je alfa zenka.. ne daj teren!! i budi sretna jer zvuk ide uvjek u vis .. to sto cujes je trecina...od onog sto cuje komsija iznad nje..ako ima jos spratova.. | |
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 1:43 am | |
| - blue mandarin ::
- e provokatroko, provo , provo pa zena hoce da dokaze glasnim tucanjem i soranjem da je alfa zenka.. ne daj teren!! i budi sretna jer zvuk ide uvjek u vis .. to sto cujes je trecina...od onog sto cuje komsija iznad nje..ako ima jos spratova..
veceras spremam jedan solisticki koncert u mojoj spavacoj sobi pa nek umre! btw hvala ti mandarinko sto me ne prozivas vec razumes moje jade, ona sovica me nalepi...jedva ostah ziva:no: | |
|
 | |
blue mandarin
 | Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 1:49 am | |
| cekaj trazim jednu smijacufacu da ti posaljem , jos ne znam ovo dobro koristit- a i ocoravio sam esto- nosim naocale i rastu mi dlake iz nosa..  evo naso sam sta znaci ovo LoL...skracenica od.. | |
|
 | |
blue mandarin
 | Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 1:58 am | |
| e zeno draga i lijepa totalno sam se uzivijo u ovu ulogu mandarinka a nije mi bila namjera, mislio sam testirat novi lik- znas ono ko "personae" za jednu prichu i sad sam zaglavio i ne merem pobjec od ovog soferchine.. al da znas da si mi jos draga i da te volim ko i prije kada nisam bijo ja ovaj plavi..a i sovica mi ej jos draga a i wuccica i tako joooj jes i leteci ( a nisam peder) svima lijep vikend i cuvaj te se.. voli vas vas Hari | |
|
 | |
blue mandarin
 | Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 1:59 am | |
| ili to bi gramatichki - cuvajte se..  | |
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 2:11 am | |
| ma volimo i mi tebe od sveg  | |
|
 | |
storyteller

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 3:28 am | |
| - Provokatorka ::
veceras spremam jedan solisticki koncert u mojoj spavacoj sobi pa nek umre!
Opa! Solistički? Sramota. Ukoliko ikada budeš raspoložana za snimanje nekog dueta, trija, pa čak i kvarteta, samo kaži, ionako smo svi ovde naši.  | |
|
 | |
Provokatorka

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 3:31 am | |
| - storyteller ::
- Provokatorka ::
veceras spremam jedan solisticki koncert u mojoj spavacoj sobi pa nek umre!
Opa!
Solistički? Sramota. Ukoliko ikada budeš raspoložana za snimanje nekog dueta, trija, pa čak i kvarteta, samo kaži, ionako smo svi ovde naši.  hvala na ponudi, to ce biti sledeci korak:silent: | |
|
 | |
storyteller

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 3:33 am | |
| Tu smo da se pomažemo. Nešto kao drugovi na drumu, u ovom slučaju forumski drugovi koji koncertiraju po kućama.  | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Ned Okt 16, 2011 11:23 pm | |
| Joj Provokatorka, kako si ti osetljiva na tuđa zadovoljstva.
To je za pohvalu kad se žena čuje tokom jelte dešavanja koja su uzrokovana zadovoljstvom. Mahom se dešava da komšiluk čuje ciku, vrisku i lom kad se partneri ne sporazumevaju već razmenjuju uvrede i udarce.
Nego to sa tim šoranjem moraš nešto preduzeti. Turi taj problem onako sočno opisno na artiju i zalepi na oglasnu tablu u hodniku. Ne propusti da daš i uputstvo kako da se izbegne problematični zvuk. Osim toga, ubaci i opasku da pohvaljuješ komšije koji ti zvukom dočaravaju svoje sexualne aktivnosti te se osećaš kao da si s njima u nekoj šemi. | |
|
 | |
Papak

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Pon Okt 17, 2011 3:18 am | |
| Ja sam održao solistički koncert ispod tuša , e još neka žemska da se pridruži pa da pravimo arije pizdarije pod tušem  | |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Pon Okt 17, 2011 4:49 am | |
| extremno renoviranje dela stana sa sve novim dozidjivanjem kupatila  msm ako ste se pitali sto je vreme vako naopako ladno da vam pojasnim meni za inat  | |
|
 | |
Papak

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Pon Okt 17, 2011 7:49 am | |
| Divlje ništa , velika tišina.... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Uto Okt 18, 2011 12:57 am | |
| Ništa explicitno nema ovih dana-ili ja nisam u toku. Samo da pozdravim Harija  | |
|
 | |
Miki

| Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali? Uto Okt 18, 2011 2:24 pm | |
| Velika je mahala ,nisam jbga u toku.. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Sta se desava u vasoj mahali?  | |
| |
|
 | |