| VICEVI | |
|
+7Draga Jovan81 flyingjoymaker Lela wucicca SovicaPlava VladimirR. 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
VladimirR.

| Naslov: VICEVI Uto Sep 20, 2011 8:27 pm | |
| Došao čovek zubaru i kada je zinuo, ovaj ga upita: - Oooo, danas smo imali oralni seks? - Što, zar mi je stidna dlaka zapela za zub? - Ne, nego vam je vrh nosa posran! | |
|
 | |
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima

| Naslov: Re: VICEVI Sre Sep 21, 2011 6:14 am | |
| Taj liže odgore, dok mu jaja klate, što bi ono Kler rekla jednom ,,kao kastanjete" Bzvz ti vic. | |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: VICEVI Sre Sep 21, 2011 6:45 am | |
| Javlja se čovek na radio i kaže:
- Ja sam našao novčanik! - Dobro i šta ste našli u njemu? - Pa bilo je 1500 evra, 150 000 dinara i lična karta na ime Zoran. - I dobro šta želite sada? - Pa, ako može jedna pesma za Zokijaaaa!! | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Pet Sep 23, 2011 12:05 am | |
| JAPANSKI JEZIK Oženio se Mujo Japankom, pa Suljo otišao u Japan da ih posjeti. Muči njega cijelim putem ta stvar, pa čim je ušao, upita druga: "Bogati Mujo, kako se ti sporazumijevaš s njom?" Mimikom, Suljo, mimikom", odgovorio mu Mujo, pa upozna Sulju sa ženom i njenim roditeljima. Posjedali potom oko onoga niskog japanskog astala, kad odjednom Japanka izvadila lijevu sisu i pokaže prstom na muža. Blenuo Suljo šokiran, kad Mujo skoči od stola, zgrabi punicu za ruku, odvede je iza paravana i na brzinu kresne, pa otrči u podrum, vrati se s velikom kantom, napuni je u kupaonici do vrha vodom i sruši šokiranoj ženi na glavu. "Šta ti je ba, Mujo", zgranuto će Suljo, "šta uradi to?!?" "Ma pusti", na to će Mujo. "Ona meni da odem do trgovine po mlijeko za kafu, a ja njoj: drndam ti mater jel ne vidiš da pada kiša!". | |
|
 | |
Lela

| |
 | |
flyingjoymaker zaslužni član

| Naslov: Re: VICEVI Pet Sep 23, 2011 9:10 pm | |
|
Na gradilistu vice Mujo: - Bolan, Suljo, je'l u tebe metar? - Ma jok, jedva 20 cm!
| |
|
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Pet Sep 23, 2011 9:13 pm | |
|
Dođe Mujo kući i pita Fatu: - Fato, gdje su djeca? - Na engleskom - kaže Fata.
A Mujo reče: - OK! Where are the children?
| |
|
 | |
Lela

| |
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Ned Sep 25, 2011 3:01 pm | |
|
Sede devojka i mladić u parku, pa on kaže:
- Draga, kada bih ti rekao da želim da ti uzmem nevinost, ti bi rekla da sam prostak!
- Ne dragi, rekla bih da si čarobnjak!
| |
|
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Ned Sep 25, 2011 3:03 pm | |
|
Svaka udata žena mora da zna 70 stvari: - Da kuva i 69.
| |
|
 | |
Jovan81
 | Naslov: Re: VICEVI Uto Sep 27, 2011 5:41 am | |
| [size=12]Priča lovac kako je pre neki dan bio u lovu... • Sakrio se ja u grmlju i čekam, kad uto naiđe srna. Nanišanim ja i opalim. Taman je pogodim kako sam treb'o. Pade srna... dođem ja do nje, vidim da je mrtva, uzmem je i prebacim preko leđa s nogama oko vrata. U tom trenu neko prekine lovca. I kako je nastavljao pričati priču, upita gde je stao. • Ono... njene noge tebi oko vrata... Setio se lovac i nastavlja: • Da, da! I je*em ja nju, je*em... | |
|
 | |
Jovan81
 | Naslov: Re: VICEVI Uto Sep 27, 2011 5:43 am | |
| Žene su nervozne samo u 3 slučaja : kada dobiju, kada ne dobiju i kada bi trebalo da dobiju... | |
|
 | |
Jovan81
 | Naslov: Re: VICEVI Uto Sep 27, 2011 5:44 am | |
| Sta se cuje kad se Srbin popne na Ajfelov toranj? -hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,pu! | |
|
 | |
Lela

| |
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Uto Sep 27, 2011 9:47 am | |
| sirotica se prijatno iznenadila; za kratko. P. S. Pitali Cigu: "Od čega najviše voliš sok?" - Od DVA litra! | |
|
 | |
Lela

| |
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Uto Sep 27, 2011 10:18 am | |
| moglo bi se reci: "cilj (potreba) opravdava sredstva (radnju); a verovatno se nije ni bila sasvim ukocila.
| |
|
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Uto Sep 27, 2011 10:38 am | |
| Dolazi Ciga sa malim sinom kod lekara:
- Gos'n doktor, ne jede mi mali ništa. Ni 'leb, ni šećer, ni meso, ni kobaje, ni ribu... ništa!
- Zašto bre Cigo? - Pa, nema se...
| |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Čet Sep 29, 2011 2:10 am | |
| Mladic vodi djevojku kuci. On izvlaci kljuceve iz dzepa, a ona kaze: - Znas, ja uvek gledam kako muskarac stavlja kljuc u bravu. Ako ga gurne naglo, onda je pregrub, nije za mene. Ako mu kljucevi ispadnu iz ruke, onda je nespretan, isto nije za mene. A kako ti otvaras vrata? - Ja prvo liznem kljucaonicu... | |
|
 | |
VladimirR.

| |
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Čet Sep 29, 2011 2:24 am | |
| ŠEF sakupio radnike pa kaže:
- Imam lošu vijest. Radi uštede firme moram otpustiti nekoga od vas.
- Mene ne možete jer sam nacionalna manjina i mogu vas tužiti za rasizam - reče crnac.
- Ja sam žena. Odmah ću vas dati na sud radi šovinizma - reče sekretarica.
- Samo pokušajte pa ćete završiti na sudu zbog religiozne diskriminacije - reče musliman.
- Probajte mi dati otkaz pa ću vas dati za diskriminaciju zbog godina - reče 70 godišnji vođa grupe.
Sada svi pogledi padaju na mladog, bijeloga i zdravoga radnika.
Ovaj se na trenutak zamisli pa tiho kaže:
- U zadnje vrijeme mi se čini da sam gej... | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Ned Okt 02, 2011 11:46 pm | |
| Ušao deda u javnu kuću i pita: ''je li ovo javna kuća''.
Neki mu odgovor:''deda ti si svoje odradio''.
Na to će deda: ''dobro, onda da platim pa da idem''. | |
|
 | |
VladimirR.

| |
 | |
Draga

| Naslov: Re: VICEVI Sre Okt 05, 2011 6:33 am | |
| Uleti Mujo Fati u krevet u sitne sate, i mazno će: • Nemam gaće. A Fata odgovara: • Pusti me da spavam, sutra ću ti oprati jedne. | |
|
 | |
Draga

| Naslov: Re: VICEVI Sre Okt 05, 2011 6:34 am | |
| Pričaju dve plavuše… - “Čujem da si pala vozački ispit?!” - “A jesam…” - “Pa kako?” ... - “Ulazim ja u kružni tok i na okruglom znaku pise 30. I ja 30 puta obišla u krug i instruktor kaže pali ste…” - “A jooj, mora da si pogresno brojala.” jooooooj majko mojaaa..... | |
|
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Sre Okt 05, 2011 8:11 am | |
| -Smrt fašizmu bako! -I tebi sinko! | |
|
 | |
blue mandarin
 | Naslov: Re: VICEVI Sre Okt 05, 2011 10:34 am | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Čet Okt 06, 2011 3:55 pm | |
| Idu dva vuka šumom. Jedan zavija, drugi odvija.
| |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Uto Okt 11, 2011 10:28 pm | |
| Ćurka i konj
Šeta se konj po šumi i upadne u živi pesak.
Pokušavajući da se izvuče vide ćurku i reče joj:
Molim te idi po farmera ne mogu da se izvučem.
Ćurka ode i vraća se Mercedesom, i reče konju:
Nema farmera zaveži se za branik od auta pa ću te povući
I izvuče ona konja.
Proslo par dana kad i ćurka upade u živi pesak i poče da doziva konja.
Molim te idi po Mercedes ne mogu da se izvučem.
Konj joj reče:
Nemam vremena da idem po Mercedes, nego ja ću da opkoračim pesak, a ti se uhvati za moju kitu.
I tako on izvuče ćurku.
I ŠTA BI UOPŠTE BILA POENTA OVE BASNE???
PAAAA ...
AKO IMAŠ KITU KAO KONJ,
NE TREBA TI MERCEDES
DA POKUPIŠ ĆURKU! | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Čet Okt 13, 2011 9:32 pm | |
| Dolazi prodavac usisivača kod babe na vrata, -Evo imamo nove.... -Nemam ja para sinko! -Ma samo mala demonstracija. Uđe on i iz kese istrese gomilu balege babi na tepih, -Ako usisivač ovo ne pokupi do zadnje mrve, ja ću to da pojedem! -E Bogami sinko 'oćeš, meni juče isključili struju! | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Čet Okt 13, 2011 9:35 pm | |
| Ćerka uzbuđenim glasom govori majci: . Mama, dečko me zaprosio, ali ne znam šta da radim ... nije me čestito ni upoznao... . Udaj se kćeri, udaj! Ne čekaj da te upozna! | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Čet Okt 13, 2011 9:36 pm | |
| Svakih par minuta plavuša izlazi do poštanskog sandučića kad joj sused kaže: 'Gledam vas kako stalno izlazite, očekujete nešto bitno?' 'Ma, kupila sam računar pa mi stalno javlja da imam poštu! | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Čet Okt 13, 2011 9:37 pm | |
| Umrli neki baka i deda zajedno, u dubokoj starosti ... Na ulazu u raj ih dočeka sveti Petar i ponudi im obilazak uz reči: *- Živeli ste lepo i pristojno, svakako vam sleduje raj, pa ako želite, provešću vas malo naokolo da vidite...* Šetaju se tako sat vremena, sve jedno lepše od drugog, poljane, reke, jezera, cveće, svi lepi i veseli, jela i pića koliko hoćeš. I ne samo to već i SEKSA koliko ti duša i telo hoće, na sve strane, bez ikakvih predrasuda, svi uživaju i svima lepo ... Nakon obilaska, odbrusi deda baki, onako kroz zube, sav besan: - Jebala te makrobiotika, da te jebala ..., mogao sam ovde doći još pre tries godina ! | |
|
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Pet Okt 14, 2011 6:38 am | |
| Razvode se baba i deda na stogodišnjicu braka. Pita ih sudija: -Pa, šta ste do sada čekali, pobogu? A baba će: -Paaa...Da umru deca da se ne sekiraju. | |
|
 | |
Lela

| |
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Sub Okt 15, 2011 9:40 am | |
| Volim crni humor, voooliiim! | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Sub Okt 15, 2011 6:55 pm | |
| POREĐENJE
U ZATVORU | NA RADNOM MESTU | Većinu vremena provode u prostoriji veličine 10x10.
| Većinu vremena provedeš u kancelariji veličine 6x6.
| Dobiješ 3 obroka dnevno besplatno.
| Imaš pauzu za jedan obrok, koji moraš platiti. | Za dobro ponašanje dobiješ slobodne dane. | Za dobro ponašanje dobiješ dodatni rad. | Umesto tebe stražari zatvaraju i otvaraju vrata.
| Sam moraš otvarati i zatvarati vrata.
| Bez problema gledaš TV i igraš igrice. | Ukoliko gledaš TV i igraš igrice, bez problema te otpuste. | Imaš WC samo za sebe.
| Deliš WC koji neki čitav popišaju.
| Imaš dozvoljene posete od strane porodice i prijatelja. | Nije ti dozvoljeno da razgovaraš s porodicom (a prijatelji?). | Sve tvoje potrebe plaćaju porezki obveznici.
| Sam moraš plaćati sve troškove, a ukoliko radiš, moraš plaćati i porez ( ZA ZATVORENIKE). To je crni humor!
|
| |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: VICEVI Pon Okt 17, 2011 7:59 am | |
|
Muž i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče - Jao, to mora da je moj muž Čovek na to iskoči iz kreveta i sav uznemiren pobegne kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu: - Objasni mi šta ti znači ono “to je moj muž”, pa ja sam ti muž!!! A žena će na to: - Prvo ti meni objasni što si bežao?!!
| |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: VICEVI Čet Okt 20, 2011 9:47 am | |
|
IZGUBLJENI U PREVODU
Oženio se dakle Mujo Japankom, pa Suljo otišao u Japan da ih posjeti. Muči njega cijelim putem ta stvar, pa čim je ušao, upita druga: "Bogati Mujo, kako se ti sporazumijevaš s njom?" "Mimikom, Suljo, mimikom", odgovorio mu Mujo, pa upoznao Sulju sa ženom i njenim roditeljima. Posjedali potom oko onoga niskog japanskog astala, kad odjednom Japanka izvadila lijevu sisu i pokazala prstom na muža. Blenuo Suljo šokiran, kad Mujo skoči od stola, zgrabi punicu za ruku, odvede je iza paravana i na brzinu kresne, pa otrči u podrum, vrati se s velikom kantom, napuni je u kupatilu do vrha vodom i sruči šokiranoj ženi na glavu. "Šta ti je ba Mujo", zgranuto će Suljo, "šta uradi to?!?" "Ma pusti", na to će Mujo. "Ona meni da odem do granapa po mlijeko za kafu, a ja njoj: 'jeb...emti...mater jel vidiš da pada kiša!'".
| |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: VICEVI Čet Okt 20, 2011 11:54 pm | |
| Wikipedia: Ja znam sve! Google: Ja imam sve! Internet: Bez mene ne možete! Struja: HAHAHA ma stvarno? | |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: VICEVI Čet Okt 20, 2011 11:55 pm | |
| Vic koji je Berluskoni ispicao na samitu predsednika EU država:... U Italiji je sprovedena anketa među devojkama od 18-20 godina, sa pitanjem da li bi spavale sa Berluskonijem! Rezultati ankete su: 1. 1/3 je odgovorila- bi'. 2. 2/3 su odgovorile- zar, opet? ps msm da bi coek trebalo da bude idol svim muskim  | |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: VICEVI Pet Okt 21, 2011 8:21 am | |
|
Pozvao direktor Peričinog oca na razgovor: - Vaš sin je prepisivao od najbolje učenice u razredu. - Kako možete biti sigurni u to? - Siguran sam jer je ona kod prvog pitanja napisala: ne znam, a vaš sin: ni ja..
| |
|
 | |
Kurt kombajn

| Naslov: Re: VICEVI Pet Okt 21, 2011 9:53 am | |
| Sedmicu nakon šumskog vjenčanja nestane zečica iz duplje. Zec posijedio od brige, kad eto ti supruge zadihane, raščupane i ušiju zavezanih u mašnicu.
Tek što je zec podigao obrvu, ona poče objašnjavat':
- Ma, živi užas. Uhvatili me vukovi u šumi, zavezali i silovali puna četiri dana.
- Šta to pričaš - reče zec. - Pa jutros si izašla iz kuće!
- Pa došla sam samo da se javim! | |
|
 | |
wucicca

| Naslov: Re: VICEVI Pet Okt 21, 2011 9:55 am | |
| | |
|
 | |
Lela

| |
 | |
wucicca

| Naslov: Re: VICEVI Pet Okt 21, 2011 10:32 am | |
| Ja bas gotivim Lelo Berluskonija bas mi je faca covek koji je postigao sve i povrx svega se sprda na svoj racun... divota | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Ned Okt 23, 2011 9:35 pm | |
| ARTRITIS
Uđe smrdljivi pijanac s poderanim ruksakom i starim novinama u autobus i sjedne pored jednog svećenika. Izvadi flasu s rakijom, popije u jednom cugu sve što je preostalo, štucne, uzme svoje novine i počne čitati.
Svecenik se pravi kao da pijanac ne postoji i skriva svoju nelagodnost zbog njegovog ponašanja.
Nakon par minuta pijanac se zagleda u svecenika i pita: - Čujte oče, recite vi meni od kog vraga se dobiva taj artritis?
Svećenik mu na to sarkastično odgovori: - Da, artritis je posljedica pokvarenog života, odlaženja grešnim ženama, prekomjernog pušenja i odanosti piću, posebno žestokom alkoholu; od opijanja koja završavaju u noćima provedenim s prostitutkama i od mnogih drugih svinjarija i gadosti!
- A u pi.. m., ko bi rek'o(?), odvrati pijanac kao za sebe i nastavi čitati.
Ubrzo, razmislivši šta je sve rekao jadnom pijancu, svećenik se osjeti krivim i odluči da mu se ipak isprica, te pun razumijevanja kaže: - Oprostite, nisam namjeravao biti tako grub, ali recite mi od kada bolujete od artritisa?
- Ja? Ma neeee, nemam ja tu bolest, samo sam čitao ovaj članak u novinama gdje kaže da Papa pati od artritisa već nekoliko godina. | |
|
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Ned Okt 23, 2011 9:48 pm | |
| vic kaze ovako: "- Da, artritis je posljedica pokvarenog života, odlaženja grešnim ženama, prekomjernog pušenja i odanosti piću, posebno žestokom alkoholu; od opijanja koja završavaju u noćima provedenim s prostitutkama i od mnogih drugih svinjarija i gadosti!" Ako uzmemo u obzir da se danas prostituke mogu pozvati u kucu, onda se artritis moze zaraditi i bez pojavljivanja u javnosti. | |
|
 | |
VladimirR.

| Naslov: Re: VICEVI Ned Okt 23, 2011 10:14 pm | |
| Ceniš da se prostitutke mogu prošvercovati u Vatikan? | |
|
 | |

| Naslov: Re: VICEVI Ned Okt 23, 2011 10:51 pm | |
| ja sam glup da bih to procenio. ali: moguce je sve sto nije nemoguce. | |
|
 | |