| Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
| Naslov: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Čet Jun 07, 2012 10:06 am | |
| Sobarica je šefu u kavu stavljala svoju menstrualnu krv, kako bi ga zavela. Uhapsena je i protiv nje je podnesena tužba. Prema rečima stručnjaka, u nekim kulturama, taj se postupak smatra bacanjem čini na žrtvu.Ovaj slučaj zabležen je u gradu Choa Chu Kang, zapadno od Singapura, a radi se o 24-godišnjoj afričkoj devojci koja se zove Jumiah, prenosi Straits Times. Ona je svojem 38-godišnjem šefu oko godinu dana svaki dan u kavu stavljala svoju menstrualnu krv. Prema rečima stručnjaka, u nekim kulturama, taj se postupak smatra bacanjem čini na žrtvu. Catherine Yronwode, suvlasnica firme Lucky Mojo Curio Company i autorica knjige o magijskim ritualima u Africi, otkriva kako se ta praksa koristi u mnogim mediteranskim i bliskoistočnim kulturama. Yronwode je ipak ostala začuđena što je sobarica koristila takvu "čaroliju" na svom šefu. "To nije nešto što biste napravili za povišicu na poslu. To je nešto što biste napravili da ostvarite seksualni kontakt", istakla je. | |
|
| |
flyingjoymaker zaslužni član
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Čet Jun 07, 2012 10:34 am | |
| svakog dana stavljala menstrualnu krv sefu u kafu, a sef posle mesec dana pitao: "Kad da kecam kad svakog dana krvari?!
I tako njeno madjijanje ne donese njoj nista.
| |
|
| |
lunejuvenal zaslužni član
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sub Jun 09, 2012 1:59 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Ned Jun 10, 2012 11:38 pm | |
| " ... nikada se ne zna ko će koga, na kraju, pomilovati po jajima." Ako je na obostrano zadovoljstvo onda je svejedno ko koga pomiluje, ko kome utera, ko vrisne od zadovoljstva, ... Mislim ja, a mozda sam se i za-je_bunio. | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Uto Jun 12, 2012 5:11 am | |
| Takva vremena došla, da je sve svejedno,msš? Ma ja tako ne msm, ali ajd... | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 13, 2012 10:35 am | |
| Takva vremena došla, da je sve svejedno,msš? Ma ja tako ne msm, ali ajd... Ti se ozireš po sobi, slika je na kantunaluoneg ća ga more odni, u daleken fortunalu...
@zašto šuti frit..ili uspavljuje djecu...iz nemiješanog braka ...reko bi deda-aksentije...ako i on nije kao i claire-obscure lažni ili napušteni profil...kao što si me izvolijevao izvjestiti njemu iza ledja ili njemu u šlagvort novih laži i paralaži@@ti si skajp imao dragoljub 95 oder so was...i zvao me dva puta barem...savjetovao kako da mi se šogor liječi jer si i ti prebolio moždani udar i nisi htio kemiju od tableta...prste si pokrenuo pritiskanjem na tipke sintisajzera valjda...ili na klaviru kad si drva cijepo...drugi put si mi obilazno opričao da je claire u stvari frit i počeo premudro i o SoviciPlavoj pa prebacio temu...utero ti i ti njemu@ | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 13, 2012 10:44 am | |
| Lune@ odmori bar 3 dana od bana, dok se ne prizoveš pameti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 13, 2012 10:48 am | |
| i treba mu odmor: postao je opasan po svoj zivot. | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 13, 2012 10:52 am | |
| Nije ni svestan da mu je neophodan odmor-jer pejstuje isti komentar na sve teme, od toga popizdipis dobijam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 13, 2012 10:57 am | |
| ma ja se ne cudim njemu, jasan mi je odavno, nego se cudim da mu je dozvoljeno da se krece medju zdravim ljudima. | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 13, 2012 2:13 pm | |
| @pravo na posljednju životnu želju pušenje da mi izvrši nepušač dragoljub"@ | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 13, 2012 6:52 pm | |
| moze, ali prvo da mi buduca udovica J...., posto ti je od Admina receno streljanje s ledja, nasamo pokaze kako ona to tebi radi; da ti zelja bude ispunjena za uzivanje.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 13, 2012 10:42 pm | |
| @nek su ti od tvoga sotone boga prokleta djeca tvojih suncokreta...žgadija@ | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Čet Jun 14, 2012 8:15 am | |
| - lunejuvenal ::
- @nek su ti od tvoga sotone boga prokleta djeca tvojih suncokreta...žgadija@
ovo tvoje mi "zvuci" kao da me vise ne volis? | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Pet Jun 15, 2012 10:44 am | |
| @Šiljo shutke...pogledaj onu đubrad dragoljuba i druge na njihovom bgdcafe@ https://i.servimg.com/u/f44/16/74/72/32/a_brie10.jpg
@našao sam onaj mei sa kojim je sovicaplava tražila i povratno dobila moje pjesme u pdf-u ...kad je pisala i turaj šta imaš..ili joj je frit i adresu pokloni(r)o@ | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Pet Jun 15, 2012 10:47 am | |
| Nije mi Frit ništa klonirao, to je stara adresa, od koje sam zaboravila generalije, sad koristim samo jednu jedinu za mejl, privatno i službeno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sub Jun 16, 2012 2:52 am | |
| Rekoh vam davno da je covek naje-b`o ako pokusa Lunetu dokazati da je on (Lune) lazov. Jedini spas za coveka je da vola ignorise i tretirati ga kao zivo bice koje moze biti korisno za nadjubravanje poljoprivrednih povrsina i - to je to. | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 20, 2012 12:27 am | |
| @dragoljubu od sotone … nije ti ono bio samo moždani udar…vidi se na onoj slici gdje se gol predstavljaš svojim unucima da si zaražen sifilisom..a geni su čudo I već su zaražena sva zrna suncokreta...kao I tvoji tekstovi koje sam primao…tako gugl svaki puta izbaci…pa sam te izbacio sa skajpa I nisam ti dao ID mog kompjutora koji si tražio kad si olajao frita@ | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 20, 2012 10:25 am | |
| Ja tebe, šefe, razumem potpuno, ali ne razumem sebe: ne mogu da shvatim zašto te tako opičenog mnogo volim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan Sre Jun 20, 2012 3:19 pm | |
| @Zato što želiš da opalim te s golim...grebi me jebime...ja sadista kažem baš neću...neću radi suncokreta staviti onu tvoju gologuzu sliku gdje sprejaš kitu za online dnevnik što sam je skinuo na starom bgdcafeu sa profila BOKSHA... ali ako mi nastaviš srati u čizme...neću ti prestati pišat u čaj i turit cu ti sliku sifičarskog nježnika pod antigangrenoznom terapijom na youtube...kad se već opet trpaš za subskribera a ja ne znam kako da se rešim bede...hrani sirotu na svoju sramotu@ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan | |
| |
|
| |
| Menstrualnu krv stavljala u kafu šefu godinu dan | |
|