| Pohvale, kritike i pitanja | |
|
+20LunKraljPoNoći Papak VELICANSTVENI storyteller Provokatorka _MaNiaC_ blue mandarin Slavena flyingjoymaker japanski pčelar SovicaPlava 212ganna Koka iz potoka VladimirR. wucicca frit Admin Vjekoslav Lela Faith 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Faith
| |
| |
Lela
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 03, 2011 10:55 am | |
| kada ce moj nik biti u teget boji? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 03, 2011 11:05 am | |
| kako nikome od kreatora foruma nije palo na pamet da napravi novi, svoj logo a ne da bude plagijator starog foruma. ovo je smesno. osim loga nista nije kao sto je bilo na bgdcafeu pa cak ni kada se srozao na niske grane. kome je pala na pamet ova ideja svaka mu cast na hrabrosti. dizajn katastrofa blago receno... |
|
| |
Vjekoslav
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 04, 2011 1:03 am | |
| Ne verujem da bi nesto neko menjao, a da nema dobrih promena i nekih prednosti, jedino, covek navikne, pa ga promene malo zbune u pocecima. Samome mi je tako bilo, prvi puta nakon menjanja dizajna i svega bgdcafe foruma, no slika se vec lagano menja. Prvi su utisci kojima covek ne treba bas toliko da se predaje, vreme pokaze svoje. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 04, 2011 7:06 am | |
| - Vita Jela ::
- kako nikome od kreatora foruma nije palo na pamet da napravi novi, svoj logo a ne da bude plagijator starog foruma. ovo je smesno. osim loga nista nije kao sto je bilo na bgdcafeu pa cak ni kada se srozao na niske grane. kome je pala na pamet ova ideja svaka mu cast na hrabrosti. dizajn katastrofa blago receno...
pokusao sam objasniti o cemu je rec ovde,forum je nazvan bgdcafe freedom,logo je sa minimalnim izmenama preuzet sa starog bgdcafea iz vrlo prostog razloga,a to je da okupi ljude koji su bili clanovi starog,a naravno da je potrebno da kada se i ako se stvori dovoljan interes ,kompletan forum premesti na hosting koji moze odgovoriti zahtevima,dizajn manje vise je nametnut templatima koji su ponudjeni,i sasvim je druge koncepcije od prethodnog,sto opet nije problem da se rekonstruise ako se pokaze potreba.Kritika je na mestu inace. | |
|
| |
Faith
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sre Sep 07, 2011 12:22 pm | |
| WOW bas vam lepo sad izgleda forum ..sve pohvale za dizajnera | |
|
| |
frit
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sre Sep 07, 2011 12:41 pm | |
| prosto krasno i divno,a dje su picke??!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Čet Sep 08, 2011 12:24 pm | |
| ma ludo je. boje su sklopljene kao da si ušao kod kineza ili u radnju za plastiku. ko to baš nema smisla za estetiku?
frit, kako se to izražavaš? sram te bilo, stidi se svojih reči. ja bih te banovala odmah i to na pet dana a ako se izviniš curama onda bih te pomilovala na tri dana kazne pa ti vidi da li ćeš se ubuduće ponašati kao uličar ili ćeš biti gospodin. doduše, gde si nije ni strašno... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Čet Sep 08, 2011 12:26 pm | |
| a logo, pa nemam reči, tako je dobar. a macu ste taman izvadili iz veš mašine. koliko puta ste program vratili na centrifugu... |
|
| |
frit
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 09, 2011 6:11 am | |
| vita jelo ,jel ti uvjek toliko kenjas ili ono sad nesto te uhvatilo. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 09, 2011 11:11 am | |
| - frit ::
- vita jelo ,jel ti uvjek toliko kenjas ili ono sad nesto te uhvatilo.
ma pusti sada to. nego vidi novi izgled. jaaaaaaaaaaao što je lepoooooo. sada bi se neko dete lepo igralo kako se šarene boje pa narandžasta kad zasvetli. jako lepo smišljeno. a podloga siva... možda da stavite neke cvetiće, deca vole šarenilo više nego karirano kao što je bilo. umesto mačke stavite neku debeljucu macu, deca više vole debeljuce mace nego ošurene mačketine.. frit, kako si brate? danas si malo finiji ali i dalje prost. pih... a čime se ti baviš u životu osim što psuješ i što si prost? |
|
| |
frit
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 09, 2011 11:34 am | |
| bavim se jedenjem govana,a ti? | |
|
| |
Faith
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 10, 2011 9:11 am | |
| pastetica boja | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 10, 2011 12:38 pm | |
| pa jel vi mislite na ovih par ljudi koji dolazi?? svaki puta kao da me strefi malj po glavi. lepo je to što hoćete da doterate forum al nikako da pogodite. sada je sve previše belo, ova miš boja je užasna, plava podnošljiva ali ne u kombinaciji sa miš bojom. mačka i dalje nakostrešena, jadnica iscentrifugirana. sada ste i repove otcvikarili i stavili kao dugmice. pa šta radite ljudi? jedino što se može pohvaliti to je ambicioznost admina ako on to radi. bilo bi dobro da pogleda neki forum pa malo da prekopira, malo ubaci nešto od svoga. ne znam kako frit ovo sve posmatra ali irekla bih kako je raspoložen da mu teškio pada ceo prizor. čim ga vidi odmah počinje sa vulgarnostima. ko je za sebe još rekao da jede *****. ovo prvi puta videh, čist primer nepooštovanja sopstvene ličnosti. admin, banuj ga kolikko večeras. imaš moju podršku. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 10, 2011 12:41 pm | |
| i što si premestio podatke o članovima desno, sada se ne vidi dobro trakica za online. šta je falilo da bude u levo, neće niko pomislitti da ste komunjare. |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 10, 2011 12:56 pm | |
| ovo su glupi templati i ima malo prostora da se preuredjuje | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 10, 2011 1:07 pm | |
| odabrao si loš model foruma, a sada ih je u ponudi koliko hoćeš. možeš i sada da ga prebaciš na neku drugu verziju. |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 10, 2011 1:09 pm | |
| Mislim da si ti odabrala los model foruma,pametovanje mi je najmanje potrebno. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 10, 2011 1:17 pm | |
| ok gazada, samo napred. |
|
| |
wucicca
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 10, 2011 11:45 pm | |
| ccc... pa valjdak treba prvo kriticna masa da se okupi pada se kritikuje ovo ili ono bzv... svaka cast na Hrabrosti da se ovo uradi msm svi kukaju za Bgdkafeom a niko guzom nije maknuo niti bilo sta uradio da se koliko je to moguce okupimo negde... zakljucak: nebitan je logo... boja i mackice koje su vake, nake il nikake valjdak su ljudi najbitniji! pozdrav i vec jednom ajmo cikiceee mlaoo dosta bre ove guzate fritove tete | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 11, 2011 9:06 pm | |
| gotovo sa eksperimentima,ovo je konacna varijanta izgleda. | |
|
| |
VladimirR.
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pon Sep 12, 2011 12:40 am | |
| Šteta bre za onaj stari bgdcafe! Razvrcaste ekipu ko staru Jugu!
Koliko će vremena proteći da se zapati ono staro članstvo koje je na svojim plećima nosilo imidž bgdcafea? | |
|
| |
frit
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pon Sep 12, 2011 1:55 am | |
| nikada,ono je skupljano godinama i ispreplela se mreza koja je neponovljiva,cak i da se sada pojavi kafe sa svi izgubljenim podacima ne bi funkcioniro kao nekada.bas me zanima koj kreten ima backup sajta,ili jos gore koji ga je kreten sjebao. | |
|
| |
Koka iz potoka
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pon Sep 12, 2011 10:01 am | |
| | |
|
| |
Lela
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pon Sep 12, 2011 10:35 am | |
| | |
|
| |
212ganna
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pon Sep 12, 2011 2:22 pm | |
| | |
|
| |
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sre Sep 14, 2011 4:09 am | |
| Msm stvarno...Jedva sam čekala da ovo kao nešto opet zaživi, sad ponekad dođem i palamudim, pola ljudi mi je nepoznato, bar to je ok, za starima ne mogu više da njačem...I tako...Trbalo bi uvesti više razvratnih tema, čini mi se, da se u startu ne zapate plačipičke. | |
|
| |
frit
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sre Sep 14, 2011 12:57 pm | |
| sto si taka ,vidis da je ludo,ko u pcelinjaku,ne uspjevam odgovoriti na poruke pa pisem i nogama,jbt ovo ko da je forum za duhove,,,brrrrrrrrrrr | |
|
| |
VladimirR.
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sre Sep 14, 2011 8:22 pm | |
- jbt ovo ko da je forum za duhove,,,brrrrrrrrrrr
Pa to se i traži! Da se povampire stari forumaši. Ajmo, ko zna ritual za prizivanje forumaša iz negdašnjeg upokojenog bgdcafea. | |
|
| |
japanski pčelar
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sre Sep 14, 2011 8:47 pm | |
- ...vidis da je ludo,ko u pcelinjaku...
<------ | |
|
| |
Faith
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Čet Sep 15, 2011 11:16 am | |
| ..HOCE LI ME USKORO NESTO PRODRMATI,PECNUTI,LIZNUTI(munja npr)..STA GOD...))))ILI CU UMRETI CEKAJUCI*GA*....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
| |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Čet Sep 15, 2011 11:47 am | |
| frit ce se ubit isto nije bio ovde | |
|
| |
wucicca
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 16, 2011 5:20 am | |
| a sto ja nemam ove zvezdice mm jel su ti povlasceni clanovi ili smo mi ostali samo obicna raja | |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 16, 2011 8:11 am | |
| Frite pokvarenštino jedna, ko je iz Japana???? | |
|
| |
| |
| |
frit
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 16, 2011 10:53 am | |
| da,ocemo zvjezdice!!! ja bi neke drndece carobne | |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 16, 2011 10:57 am | |
| Ako te tresnem videćeš i Henri La Maaar! | |
|
| |
frit
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 16, 2011 11:02 am | |
| tko je to? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 16, 2011 11:05 am | |
| Tkoka tiz Tpotoka...Omajgaaad vraća se strai duh kafea...Ovo su prvi vesnici... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 16, 2011 11:06 am | |
| E jbt držim mausa na krevetu, pola slova preskačem , vreme je da begam. | |
|
| |
wucicca
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Pet Sep 16, 2011 11:08 am | |
| nema beganje kad je pocetak mase palii Sovke drugi put sad naostri prstice i slovca ete ga cunammiii.... | |
|
| |
flyingjoymaker zaslužni član
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 17, 2011 2:49 pm | |
| - Gost ::
- kako nikome od kreatora foruma nije palo na pamet da napravi novi, svoj logo a ne da bude plagijator starog foruma. ovo je smesno. osim loga nista nije kao sto je bilo na bgdcafeu pa cak ni kada se srozao na niske grane. kome je pala na pamet ova ideja svaka mu cast na hrabrosti. dizajn katastrofa blago receno...
"Goste" ja mislim da je sve majstorski izvedeno. A napravi ti to sto kazes da treba biti bolje nego ovde, pa cu ti ja doci kao prvi, jer u meni ima i znanja i snage za dva dobra "mesta". dakle, ajd`na posao i ne seri vise u vec odsranom smislu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Sub Sep 17, 2011 2:58 pm | |
| Admine, koji krasni mu priznajes da mu je kritika na mestu, kad nije. da on zna sta je WYSIWYG on ne bi srao, nego bi pokuso da zakupi domen i da pokaze suvu pamet i vestinu. A za sve dobre ima mesta. pa tako i za njega ako je dobar i ako ima novaca da placa domen i velicinu koju ovakav sajt mora imati.
dakle,
| |
|
| |
Koka iz potoka
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 18, 2011 9:47 am | |
| - flyingjoymaker ::
Admine, koji krasni mu priznajes da mu je kritika na mestu, kad nije. da on zna sta je WYSIWYG on ne bi srao, nego bi pokuso da zakupi domen i da pokaze suvu pamet i vestinu. A za sve dobre ima mesta. pa tako i za njega ako je dobar i ako ima novaca da placa domen i velicinu koju ovakav sajt mora imati.
dakle,
Ne ulazeći šta je Gost rekao, ovo je free forum, kakav zakup domena? A što se dizajna tiče... dve nijanse plave, siva, dve nijanse žute... ne sećam se kako izgled prva strana, sve u svemu začin "C". Dobri ste, nema šta. Nego, pitam se gde su oni silni članovi što se okupiše na forumu "Smrt poezija...". Kukali, neko napravi forum da imaju ljudi ponovo svoje net ognjište, a oni ništa. Pih... Tačno kažeš, neka napravi svoj forum pa neka se proserava kako ovde nešto nije dobro. Ma dobro je ako bolje ne može. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 18, 2011 10:32 am | |
| rekoh ja da je dobro ako moze biti i gore. jer je jadno ono od kojeg gore nema!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 18, 2011 11:50 pm | |
| Ne znam gde je ona poetry tema, koju je Fejt otvorila, tamo sam turila pesmu koju želim da se prebaci na drugo mesto. | |
|
| |
Faith
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 18, 2011 11:54 pm | |
| - SovicaPlava ::
- Ne znam gde je ona poetry tema, koju je Fejt otvorila, tamo sam turila pesmu koju želim da se prebaci na drugo mesto.
misim da je tema na umetnosti .. mada nisam sigurna zelim sve da vas pohvalaim kad sam vec tu , divni ste | |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 18, 2011 11:56 pm | |
| i mi tebe povaljujemo (virtuelno).
| |
|
| |
| Naslov: Re: Pohvale, kritike i pitanja Ned Sep 18, 2011 11:56 pm | |
| ups, izmaklo mi slovo "h" | |
|