korekcija ishrane u skladu sa mogućnostima i navikama |  |
|
 |
Zadnje teme | » Hierarchy of "souls" of deceased Earthlings
od flyingjoymaker Uto Sep 27, 2022 6:02 am
» Hijerarhija „duša“ upokojenih Zemljana
od flyingjoymaker Sub Sep 24, 2022 2:52 am
» Osnovni uslovi za prijem neke države u Konfederaciju Zemlja
od flyingjoymaker Sre Avg 24, 2022 2:43 am
» Homoseksualitet kao Božja stvar
od flyingjoymaker Sre Avg 24, 2022 2:33 am
» Confederation Earth: Basic conditions for admission of some country into
od flyingjoymaker Ned Jul 31, 2022 1:03 am
» Noam Chomsky izdaje upozorenje iako je mnogo grešniji nego Donald Trump
od flyingjoymaker Ned Jul 10, 2022 4:10 am
» Noam Chomsky issues a warning even though he is far more sinful than Donald Trump
od flyingjoymaker Ned Jul 10, 2022 1:34 am
» Konfederacija Zemlja
od flyingjoymaker Pet Jul 01, 2022 7:26 pm
» Confederation Earth
od flyingjoymaker Pet Jul 01, 2022 7:23 pm
» Dvopolni Bog
od flyingjoymaker Ned Apr 17, 2022 8:54 am
» Ko šta traži na Marsu? - Who's looking for what on Mars?
od flyingjoymaker Čet Jan 20, 2022 2:10 am
» Kako polarizacija potvrdjuje večnog Boga?
od flyingjoymaker Sub Jan 01, 2022 10:23 pm
» Pre nego što ponovo izgovoriš „Oče naš, ...“ priseti se ovog:
od flyingjoymaker Pet Dec 17, 2021 11:24 pm
» Šta Šestobojni znaju o Bogu.
od flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 8:26 pm
» Šta Šestobojni znaju o Bogu
od flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 10:13 am
» Šta petobojni misle o Bogu
od flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 10:09 am
» Razgovori s Vanzemaljcima – YouTUbe Playlist
od flyingjoymaker Uto Dec 14, 2021 10:57 am
» Šta kažu Vanzemaljci o Srbima?
od flyingjoymaker Ned Dec 12, 2021 7:01 am
» Razgovori s Vanzermaljcima 5. Deo
od flyingjoymaker Sub Dec 11, 2021 3:03 am
» Čime se teše nedoučeni Hrišćani?
od flyingjoymaker Čet Dec 09, 2021 10:16 am
» Razgovori s Vanzermaljcima 04. deo A, B i C
od flyingjoymaker Čet Dec 09, 2021 10:07 am
» Da li bi me srpski srednjoškolci i studenti prihvatili kao učitelja veronauke?
od flyingjoymaker Uto Dec 07, 2021 11:05 am
» o Hristovom bračnom životu
od flyingjoymaker Pon Dec 06, 2021 7:58 am
» Razgovori s Vanzemaljcima 1. deo, 2. deo i 3. deo
od flyingjoymaker Pon Nov 22, 2021 4:58 pm
» „Piramide smo gradili ispred kamenoloma i prenosili ih cele“
od flyingjoymaker Pet Okt 22, 2021 9:26 am
» Šta je to srpska elita danas?
od flyingjoymaker Pon Sep 27, 2021 2:43 pm
» Ljubavna priča br. 26: "Razumeo sam njen pogled"
od Provokatorka Uto Sep 07, 2021 9:58 pm
|
Ko je trenutno na forumu | Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 58 dana Čet Dec 05, 2013 8:55 pm
|
forex | Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda. |
| | Noam Chomsky izdaje upozorenje iako je mnogo grešniji nego Donald Trump | |
| | Autor | Poruka |
---|
flyingjoymaker zaslužni član

| Naslov: Noam Chomsky izdaje upozorenje iako je mnogo grešniji nego Donald Trump Ned Jul 10, 2022 4:10 am | |
| Odslušao sam ovog dedu preko video clipa„Noam Chomsky issues warning“ https://www.youtube.com/watch?v=jIv-glBvrrc June 28, 2022 by Winston Riley Naslovom ovog teksta sam rekao suštinu ovog teksta:Noam Čomsky priča kao baba narikača, jer je njen unuk, kriminalac, osudjen na smrt.Baba nariče iako njen unuku još nije poveden na gubilište. A možda mu dodje i oprost Da bih Noamu objasnio u čemu je njegova krivica, za stanje u kojem je ova civilizacija – isfantaziraću priču.Rodjen si dvadesetih godina prošlog veka. Roditelji su te ostavili u Dom za napuštenu decu. U tom domu je bilo na milione i milione napuštene dece Evrope i Severne Amerike. Vaši roditelji nisu imali vremena za vas, Nisu imali šta da vam kao nauku za život poruče; ni glasnicima, ni pismima, ni knjigama. Vi, napuštena deca ste rasli, već prema vašim intelektualnim sposobnostima, sa različitim interesovanjima za materijalne stvari, društvene odnose i filozofiju. Vi niste imali progresivnih oslonaca u starim filozofijama, jer su sve bile osnove za arogantne stavove prema ne-belim rasama ljudi. Ti si se počeo baviti umnim stvarima. Čuo sam da si bio i ostao cenjeni lingvista i kritičar ponašanja tvojih vršnjaka. Medjutim, ni tvoja lingvistika, ni tvoje kritike i analize nisu imali uticaja na ponašanja tvojih vršnjaka. Vaša deca su imala vas, bivšu decu bez roditelja, ali tvoji vršnjaci su preuzeli filozofiju svojih predaka. Ti, kao jedan od najslavnijih mislilaca prošlog veka, nisi imao takodje ništa smisleno da kažeš vašoj deci i vašim unucima. Znači Donald Trump je selfmade man; kao i ti što si bio. Po spontanitetu ili inteligencijom, radno-proizvodnom snagom mozgova, neku ljudi krenu moralno na jednu stranu, neki na drugu.Ti, ostali lingvisti, kritičari i analitičari ste korisni nikom. Onima koji su na strani morala nisi nikad ni bio potreban, ali onima koji su na strani nemorala nisi znao objasniti, u čemu je dobrobit od moralnog življenja i ponašanja.Dakle: Što je filozof slavniji to mu je krivica veća, jer je samo zamajavao potencijalno zdrav segment civilizacije, a niti je neodlučne u moral uveo, niti je nemoralne u moral vratio.A kako stvari stoje za ovu civilizacijsku katastrofu su grešniji filozofi, nego političari. P. S.Ja imam program za Konfederaciju Zemlja. Jedino mi ostaje da pokušam za to zainteresovati one koje ste ti i tvoji vršnjaci „ispustili iz ruku“. :copyright::I Ging Studio Solothurn - Dragoljub M. V. P.Serbian, graduated father, writer and musicianCH, 4500 Solothurn, Postbox 608www.iging-studio.ch | |
|  | | | Noam Chomsky izdaje upozorenje iako je mnogo grešniji nego Donald Trump | |
|
Similar topics |  |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |