BeogradCafe freedom
BeogradCafe freedom
BeogradCafe freedom
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BeogradCafe freedom

Dobrodošli na BeogradCafe freedom - Vaš internet početak

PrijemPrijem  dijetadijeta  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
korekcija ishrane u skladu sa mogućnostima i navikama
Free Page Rank Tool
Zadnje teme
» Hierarchy of "souls" of deceased Earthlings
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Uto Sep 27, 2022 6:02 am

» Hijerarhija „duša“ upokojenih Zemljana
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Sub Sep 24, 2022 2:52 am

» Osnovni uslovi za prijem neke države u Konfederaciju Zemlja
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Sre Avg 24, 2022 2:43 am

» Homoseksualitet kao Božja stvar
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Sre Avg 24, 2022 2:33 am

» Confederation Earth: Basic conditions for admission of some country into
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Ned Jul 31, 2022 1:03 am

» Noam Chomsky izdaje upozorenje iako je mnogo grešniji nego Donald Trump
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Ned Jul 10, 2022 4:10 am

» Noam Chomsky issues a warning even though he is far more sinful than Donald Trump
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Ned Jul 10, 2022 1:34 am

» Konfederacija Zemlja
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Pet Jul 01, 2022 7:26 pm

» Confederation Earth
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Pet Jul 01, 2022 7:23 pm

» Dvopolni Bog
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Ned Apr 17, 2022 8:54 am

» Ko šta traži na Marsu? - Who's looking for what on Mars?
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Čet Jan 20, 2022 2:10 am

» Kako polarizacija potvrdjuje večnog Boga?
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Sub Jan 01, 2022 10:23 pm

» Pre nego što ponovo izgovoriš „Oče naš, ...“ priseti se ovog:
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Pet Dec 17, 2021 11:24 pm

» Šta Šestobojni znaju o Bogu.
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 8:26 pm

» Šta Šestobojni znaju o Bogu
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 10:13 am

» Šta petobojni misle o Bogu
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 10:09 am

» Razgovori s Vanzemaljcima – YouTUbe Playlist
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Uto Dec 14, 2021 10:57 am

» Šta kažu Vanzemaljci o Srbima?
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Ned Dec 12, 2021 7:01 am

» Razgovori s Vanzermaljcima 5. Deo
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Sub Dec 11, 2021 3:03 am

» Čime se teše nedoučeni Hrišćani?
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 09, 2021 10:16 am

» Razgovori s Vanzermaljcima 04. deo A, B i C
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 09, 2021 10:07 am

» Da li bi me srpski srednjoškolci i studenti prihvatili kao učitelja veronauke?
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Uto Dec 07, 2021 11:05 am

» o Hristovom bračnom životu
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Pon Dec 06, 2021 7:58 am

» Razgovori s Vanzemaljcima 1. deo, 2. deo i 3. deo
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Pon Nov 22, 2021 4:58 pm

» „Piramide smo gradili ispred kamenoloma i prenosili ih cele“
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Pet Okt 22, 2021 9:26 am

» Šta je to srpska elita danas?
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod flyingjoymaker Pon Sep 27, 2021 2:43 pm

» Ljubavna priča br. 26: "Razumeo sam njen pogled"
Šta Šestobojni znaju o Bogu. Emptyod Provokatorka Uto Sep 07, 2021 9:58 pm

Ko je trenutno na forumu
Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 58 dana Čet Dec 05, 2013 8:55 pm
forex
Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda.

Šta Šestobojni znaju o Bogu.

Ići dole 
AutorPoruka
flyingjoymaker
zaslužni član
zaslužni član
flyingjoymaker

Datum upisa : 16.09.2011
Godina : 75

Šta Šestobojni znaju o Bogu. Empty
PočaljiNaslov: Šta Šestobojni znaju o Bogu.   Šta Šestobojni znaju o Bogu. EmptyČet Dec 16, 2021 8:26 pm

Da, da. Svi Šestobojni su dobroćudni genijalci. Njihovi mozgovi su prijemnici i pohranjivači svih foto, audio i čulnih informacija i doživljaja. Razlikuju se medju sobom po tome što su neki sigurni u večno budnu i aktivnu Inteligenciju, a neki su sigurni da bez mozga nema ni uma; ni umnih radnji i stanja. Prvi su, uslovno rečeno ortodoksni vernici, a drugi su, uslovno rečeno, materijalisti.  Imamo ovde film našeg razgovora sa šestobojnim vernicima – ortodoksnima – i sa šestobojnim ateistima. Da ti to projektujemo ne vredi – ne znaš njihov jezik. Ipak pogledaj kako šestobojni izgledaju.“
Video sam ih u šetnji kroz bajno šareno, cvetno polje. Video sam svetlo-plave, kao što su ovi sa kojima sam razgovarao i mlečno-zlatne; za glavu višlje od ovih plavo-zračećih.
„Mi ovde razgovaramo sa šestobojno ortodoksnima. Kad bi ti na neki način stupio u neki razgovor s njima pitali bi te ovo:
„Ako je sve počelo iz Skupa svih mogućnosti, ali iz nesvesti u svest, a na osnovama dominacije Inteligencije u slobodnoj volji, u kojoj vrsti, posle paramecijuma, su nastali polarizacija, polni organi, polno opštenje i orgazam; kao završni čin polnog opštenja, a sve u cilju produžetka vrste?“
Da, da. Tišina. Ovako bi ti ćutao i pred njima. Onda bi ti oni rekli da prema tvojoj i našoj teoriji o nastanku vrsta i sa suštinskim karakteristikama i sposobnostima jedinki svih vrsta moramo priznati ovo:
„Trajna budnost i stvaralaštvo Boga se potvrdjuju polarizacijom svega i svačega u Univerzumu, a finalno – orgazmom medju životinjama. Orgazam je u telesnom ono što je blaženstvo u umnom. Doklegod uživaš samo orgazam u telesnom – nisi finalizacija Božjih namera, težnji, planova i aktivnosti. Kad udješ u blaženstvo, kao petobojan,  onda si poluproizvod Boga. Gotov proizvod Boga smo mi – Andjeli. Mi smo u blaženstvu i umno i telesno.
„Zato i izgledate tako polupijani.“ – rekoše nam šestobojni.  
Dalje su nam govorili:
„Niko ne može poželeti nešto što ne zna da postoji. Konkretno:  riba zna da se može hodati po Zemlji – i pita se „Šta će mi to kad izvan vode ne mogu disati?“
To bi bilo isto kao kad biste vi ljudi poželeli da možete odavde skakati sa planete na planetu. Ali šta će vam to na planeti Veneri, sa temperaturom od 470°C i 95% ugljendioksida u atmosferi? Itd. Na Saturnu onako, na Neptunu onako, ...
O ribi, koja ne želi da dobije noge, iako poznaje bića koja hodaju Zemljom, možemo nešto i fantazirati ili o čoveku koji ne želi ni sposobnost da skače sa planine na planinu, iako poznaje skakače raznih vrsta. Ali kako da neko poželi polarizaciju medju živim bićima kad nema pojma o njoj; nema pojma o tome čemu bi to koristilo. Pa onda još i to: u polarizaciju medju živim bićima uključiti polne organe, polno opštenje i orgazam. Ko ili šta može znati o snazi i milini doživljaja orgazma, pre nego što ga doživi?  Kako to objasniti novorodjenčetu bilo koje vrste na Zemlji ili bilo gde u Svemiru? Tek polno zrela životinja bude na to bačena; nagonom; tempirano. Na polno opštenje prinudjena. Od koga? Od večnog Boga koji ima znanje, pojam i svrhu polarizacije, polnih organa i orgazma.
Mi smo šestobojnima rekli da je polno opštenje večna težnja odvojenog dela jednog, (naprimer paramecijuma) ka delu bivšeg sebe; od kog je odvojeno. Tu su se oni samo nasmejali.
Šestobojni ortodoksni nisu tužni zato što ne žive večno, jer se oni ne smatraju ni zakinutim ni oštećenim; kao što ortodoksni Yogi ne želi da posle smrti svog tela dalje egzistira kao osobenost, nego želi da se raspline u Okeanu večne inteligencije. u Skup svih mogućnosti ali, kako šestobojni ortodoksni smatraju, Bogom odredjenim i potpomognutim.
Za šestobojne ortodoksne su sex-apstinenti totalne budale, kao što su totalni grešnici oni koji na polno opštenje prisiljavaju za polno opštenje nezrela bića svoje vrste, a pogotovo bića izvan svoje vrste.
Bogu je milija jedna prostitutka nego sveštenik koji se od seksualnih odnosa uzdržava. A da ne pričamo o onim ljudima koji zloupotrebljavaju decu.
Dakle, ni ti, ni mi ne znamo ništa sigurno. Ali znamo mnogo više, nego Nikolaus Cusanus, šta sa Bogom ne može biti povezano.
° Znači da je Bog, ipak, onako kako ste mi tamo rekli: uvek sebe svestan; svejedno da li je u ispoljenjima ili u semenu; neispoljen?

* Da.
° Pa kako biste mi vi definisali Boga?

* „Večno egzistirajuća inteligencija, večno sebe svesna, tvorac života, vrhovni zakonodavac koji odredjuje Skup svih  mogućnosti (u kom caruje slobodna volja svih ispoljenja Njega) i odredjuje Skup nemogućnosti (da bi Skup svih  mogućnosti imao smisla).“
° To znači da ona moja teorija o čoveku kao biću sa svrhom, kojim se Apsolutno osvešćuje ne valja?

* Da. Ne valja. Jer se čovek osvešćuje sebi, a ne Bogu; kao da je Bog ikad sebe nesvestan? Naravno osvešćeni čovek jeste pozicija Boga, ali Bog svakako egzistira bez čoveka, pa svejedno da li se čovek iz Skupa svih mogućnosti uzdigao na božanski nivo – biti sebe svestan – ili je prosta životinja, ali čoveka bez Boga ne bi ni bilo, te da ga može biti bez onih zakona koje je Bog postavio, a koji se zovu Skup svih mogućnosti. Čovek postoji dok je svestan svoje slobode u večnoj inteligenciji. Kad toga nije svestan, onda je on samo deo scene za nastanak i uzdizanje vrste sebe-svesnih jedinki nje (vrste). Bog nema interes da uništava bilo šta u Skupu svih mogućnosti, nego se uništavaju ispoljena u svojim računicama oko svojih koristi.
U prostoj materiji egzistiraju procesi koji živim bićima izgledaju kao raspadanja ali je to ustvari neorganizovani život u Skupu svih mogućnosti, za razliku od tzv. organizovanog života u bićima koja se klasifikuju kao živa. Mada je izmedju tzv. neorganizovane i tzv. organizovane materije kooperacija u interesu organizovane u tom da organizovana (mozgom) razmišlja i pamti, a neorganizovana (mineralima) samo pamti.
° Uh! Sad ću imati problema već sa mojim ljudima kad budem tvrdio da se Bog dokazuje polarizacijom, polnim organima, polnim opštenjem i orgazmom. Odnosno da je seksualni nagon u Božjem planu dat kao način razvoja vrsta živih bića, a orgazam je dat kao nagrada za predavanje tom nagonu u cilju produžetka vrste.

* Već znam da se oko toga nećeš uznemiravati, nego ćeš tako, kako si ponekad bezobrazan – uživati da time šokiraš ljude.
Odnosno – budi miran i pozovi svakog da ti dokaže da nisi u pravu. A mi ti stojimo kao profesori koji su ti dali licencu da medju ljudima zastupaš Boga, kao tvorca realnosti; kojoj se ne mogu odreći ni polna opštenja medju živom bićima.
° To mi je, ipak, studentska diploma?

* Da. A sad se zaista rastajemo.
° Srećan vam put od par sati.

* Hvala. I tebi ostanak na ovoj divnoj planeti.

Izašao sam iz „konzerve“, čuo da je nešto iza mene škljocnulo, kvrcnulo ili tako nešto – okrenuo se i video samo poleglu žutu travu. U daljini voz ka Belachu. Valjda onaj iz Oltena.
Išao sam polako kući gurajući svoj bicikl i u sebi izražavao divljenje Zarathustri, koji je onda davno imao sreću da mu kažu da je Bog stvorio sve iz svojih misli. Ali kako je teško to razumeti. Bože moj!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyingjoymaker.com

Šta Šestobojni znaju o Bogu.
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Šta Šestobojni znaju o Bogu
» Šta petobojni misle o Bogu
» O Bogu – šta jeste, a šta nije

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BeogradCafe freedom :: početak ::