BeogradCafe freedom
BeogradCafe freedom
BeogradCafe freedom
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BeogradCafe freedom

Dobrodošli na BeogradCafe freedom - Vaš internet početak

PrijemPrijem  dijetadijeta  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
korekcija ishrane u skladu sa mogućnostima i navikama
Free Page Rank Tool
Zadnje teme
» Hierarchy of "souls" of deceased Earthlings
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Uto Sep 27, 2022 6:02 am

» Hijerarhija „duša“ upokojenih Zemljana
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Sub Sep 24, 2022 2:52 am

» Osnovni uslovi za prijem neke države u Konfederaciju Zemlja
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Sre Avg 24, 2022 2:43 am

» Homoseksualitet kao Božja stvar
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Sre Avg 24, 2022 2:33 am

» Confederation Earth: Basic conditions for admission of some country into
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Ned Jul 31, 2022 1:03 am

» Noam Chomsky izdaje upozorenje iako je mnogo grešniji nego Donald Trump
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Ned Jul 10, 2022 4:10 am

» Noam Chomsky issues a warning even though he is far more sinful than Donald Trump
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Ned Jul 10, 2022 1:34 am

» Konfederacija Zemlja
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Pet Jul 01, 2022 7:26 pm

» Confederation Earth
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Pet Jul 01, 2022 7:23 pm

» Dvopolni Bog
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Ned Apr 17, 2022 8:54 am

» Ko šta traži na Marsu? - Who's looking for what on Mars?
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Čet Jan 20, 2022 2:10 am

» Kako polarizacija potvrdjuje večnog Boga?
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Sub Jan 01, 2022 10:23 pm

» Pre nego što ponovo izgovoriš „Oče naš, ...“ priseti se ovog:
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Pet Dec 17, 2021 11:24 pm

» Šta Šestobojni znaju o Bogu.
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 8:26 pm

» Šta Šestobojni znaju o Bogu
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 10:13 am

» Šta petobojni misle o Bogu
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 16, 2021 10:09 am

» Razgovori s Vanzemaljcima – YouTUbe Playlist
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Uto Dec 14, 2021 10:57 am

» Šta kažu Vanzemaljci o Srbima?
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Ned Dec 12, 2021 7:01 am

» Razgovori s Vanzermaljcima 5. Deo
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Sub Dec 11, 2021 3:03 am

» Čime se teše nedoučeni Hrišćani?
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 09, 2021 10:16 am

» Razgovori s Vanzermaljcima 04. deo A, B i C
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Čet Dec 09, 2021 10:07 am

» Da li bi me srpski srednjoškolci i studenti prihvatili kao učitelja veronauke?
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Uto Dec 07, 2021 11:05 am

» o Hristovom bračnom životu
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Pon Dec 06, 2021 7:58 am

» Razgovori s Vanzemaljcima 1. deo, 2. deo i 3. deo
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Pon Nov 22, 2021 4:58 pm

» „Piramide smo gradili ispred kamenoloma i prenosili ih cele“
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Pet Okt 22, 2021 9:26 am

» Šta je to srpska elita danas?
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod flyingjoymaker Pon Sep 27, 2021 2:43 pm

» Ljubavna priča br. 26: "Razumeo sam njen pogled"
Cemu vodi osveta i mrznja? Emptyod Provokatorka Uto Sep 07, 2021 9:58 pm

Ko je trenutno na forumu
Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 58 dana Čet Dec 05, 2013 8:55 pm
forex
Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda.

Cemu vodi osveta i mrznja?

Ići dole 
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin

Datum upisa : 06.08.2011

Cemu vodi osveta i mrznja? Empty
PočaljiNaslov: Cemu vodi osveta i mrznja?   Cemu vodi osveta i mrznja? EmptyČet Avg 18, 2011 10:22 pm

Cemu vodi osveta i mrznja
Istina

25-01-2009 Vreme: 05:26 am
I ove godine, kao i prethodnih, doslo je do sukoba izmedju Hrvatskih, Srpskih i Bosnjackih navijaca. Da su bili pusteni do kraja, verujem da bi bilo mrtvih. Ne bi prestali dok poslednji ne bi pao mrtav. Sramota velika! A i opomena da bi se na tome trebalo nesto uraditi. Australci kazu oni treba da idu da uce, da se obrazuju da shvate da rade ono sto nije normalno. Njih su tako ucili ocevi i ocevi oceva i nove, koji se tek rode, tako ce uciti. Sve vise razmisljam, poznavajuci tematiku i mentalitet, da sam pesimista da se to moze, ne samo ublaziti, nego i promeniti. Medju svim tim narodima, ukljucujem ovde i druge iz bivse Jugoslavije, postoje 'otrovani', maloumni ljudi koji ce nastaviti krvavu tradiciju mrznje, osvete i ubijanja. Vec sam rekla da su to psihopate i ostajem pri tome. Takvi sa hriscanstvom nemaju nista. A cula sam da ni Koran, muslimanska sveta knjiga, ne propagira nasilje. Ko misli da je hriscanin, ne moze sebe tako ni zvati ni smatrati dok ne dobije znanje da je onaj po cijem imenu nose naziv hriscani, Isus Hrist, dao onima koji ce ga slediti izjavu i primer da u hriscanstvu nema mesta ni osveti, ni mrznji, ni zlocinu, ni kradji, ni lazi, ni ljubomori, ni pakosti ni materijalizmu ni nemoralu itd....Hriscanin mora da oprasta ako voli Isusa i ako hoce da izvrsava Zakon Bozji. Ako nece onda nema veru jer se vera pokazuje na delima. A vera bez dela je mrtva!Do svih ovih ratova, zrtvi, razaranja, krvozedne mrznje medju ljudima na Balkanu, doslo je jer ih niko nije ucio da kroz nastavak ratova i mrznje nece doneti ni sebi ni drugima bolji zivot. Ni buducim generacijama. Da u svetu nece imati nikakvu drugu reputaciju vec onu koju su vec dobili 'divlja plemena'. A medju takvima koji raspiruju nacionalnu mrznju, osvetu i pozive za nastavak onog sto su vec radili u dosadasnjim ratovima ima i mnogo koji su normalni i protiv toga jer vide da je to nenormalno. Da je cak mnogo gore nego kako zivotinje postupaju jedne sa drugima. Divlje zveri nemaju mozak kao covek da bi mogle da se uce i donose pravilne odluke. Zakon divlje zveri je da brani svoju teritoriju od druge vrste zivotinja i da trazi sebi hranu, tj. lovi one zivotinje koje su slabije od njih. Da prezivi. Da ih jede. I to je normalan zakon prirode.Da li je normalno da covek mrzi coveka sto je druge nacije sa kojom je ratovao. I to ne sa svakim covekom iz te nacije. I to ne sa onima koji to ne odobravaju i nikada ne bi ucestvovali. I to oni cija noga nikada nije ni krocila u zemlju jedni drugih. Da li je pametan onaj covek koji mrzi i zeli ubiti drugog coveka samo sto pripada naciji sa kojom se njegova nacija sukobljavala i cinila najgroznije zlocine jedni drugima. Cak i deca ukljucena i zivotinje koje pripadaju protivnicima, i kuce, vocnjaci.....Da mogu ti bezumnici bi i nebo zapalili iznad jedni drugih. Boze sacuvaj!Sta to govori svima nama? Trebamo li nastaviti sa osvetom i mrznjom i da li je to dobro za nas? I do kada ce to trajati? Ko nije malouman, ko nije psihopata, ko ima savest i zdrav razum, logiku, reci ce NE!Sto ja ne smem otici u Hrvatsku, Bosnu, Kosovo? Sta sam ja tim ljudima uradili, ili vi koji isto tako nikada niste ni bili tamo ni ucestvovali ni odobravali zlo i sramotu koja je ucinjena? Do kada cemo izbegavati jedni druge, cak i u Australiji jer strepimo da cemo stradati jedni od drugih, da cemo biti optuzeni, da ce nas mrzeti? ZASTO? Ima li to smisla? Zar nije lud koji hoce, na primer, da se osveti meni sto je moj rodjak napravio neko zlo njemu ili njegovima? Sta to ima sa mnom. I ja ne odobravam nikakvu vrstu kriminala, cak ni vredjanja osecanja drugih ljudi ako to cine moja deca. Odmah sam spremna da im kazem da se izvinu i zamole za oprostaj. Tako Sveto Pismo uci. Takav je Bog, takav je Isus Hrist. Mnogi ljudi psuju Boga i okrivljuju ga za sve. I jos su zivi i jos dobijaju i sunce, kisu, vazduh i hranu. Bog nije osvetnik. Bog je ljubav. Bog nas je sve stvorio. On ceka da se dogodi promena u svakom coveku dok jos ima vremena. Jer Biblija predkazuje da ce biti kao u Nojevo vreme. Propovedace se Evandjenje, svakom ce se dati sansa da ocisti svoje srce od svakog greha i da ga vise ne cini. Kada dodje dan i Isus ponovo dodje, bice kasno. Kao u Nojevo vreme. Svi su svoje zakone izvrsavali. I Boga niko nije slusao. Radili su svoja prljava dela i smejali se propovedniku Noju. Nisu se smejali kada je dosao potop. Tada je bilo kasno!Ipak, treba poceti svim silama akciju da se promene obicaji, da se objasni ljudima da ovako vise ne smeju raditi jedni drugima. Da je dokazano da je to dovelo do vece stete. Do unistenja ljudskih zivota, materijalnih dobara, dovelo do siromastva i da se srlja u sve dublji glib.Pozdravljam odluku Australijskom predsednika Kevina Rada koji je mudro ponudio reci izvinjenja Aboridjanima za svu diskriminaciju i ponizenja koja su ucinili Australci njima tokom kratke istorije. Radost se razliva mojim srcem kada vidim i njihovu zastavu pored Australske i suze radosnice tih ljudi.Pozdravljam i postujem svaku osobu u Americi koja je glasala za Barak Obamu! Svi znamo kroza sta su crnci prolazili vekovima! Jedan od najlepsih trenutaka mog zivota je bio kada sam videla kako on i Misel ulaze u Belu Kucu! Bogu hvala, slava i cast! Kada bi samo mogli mi na Balkanu da budemo ljudi tolikog srca! Da sve izgubljene duse izolujemo tako da vise nece imati ko praviti mrznju i ratove. Da budemo slobodni jedni od drugih!Boze daj! Amen!
Nazad na vrh Ići dole
https://bgdcafe.serbianforum.info

Cemu vodi osveta i mrznja?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» O cemu upravo razmisljate?
» U čemu dalje da pržim povrće?
» Kome ili čemu bi koristila slobodna prodaja heroina, kokaina, LSD-a, …

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BeogradCafe freedom :: početak :: 

freedom

:: Online Dnevnik :: arhiva blogova
-
Skoči na: