Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 58 dana Čet Dec 05, 2013 8:55 pm
forex
Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda.
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
Naslov: Re: U čemu dalje da pržim povrće? Čet Sep 20, 2012 12:40 am
Nije zdravo ništa, počni da grickaš sunčeve zrake
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
Naslov: Re: U čemu dalje da pržim povrće? Čet Sep 20, 2012 12:52 am
Pobornik sam ideje da je ,,najotrovnije" cepter posuđe, jer je onaj kreten stekao slavu na tom jadnom posuđu. Inače, šta ti Flajko dramiš, meni to ništa ne smeta, šta me briga,neću da živim 150 godina....... A i nemam ništa od zemljanog posuđa samo jednu posudu, koju retko koristim, zimi ugavnom. Danas sam čitala da je najbolje prati kosu rastvorom sode bikarbone u vodi, a kao balzam za koristiti jabukovo sirće. Nisam to zaista probala, trujem se šamponima ovim hemijskim, opet ne hvata me panika.
flyingjoymaker zaslužni član
Naslov: Re: U čemu dalje da pržim povrće? Čet Sep 20, 2012 1:04 am
ma, dobro to sa povrcem na teflonu. da li neko zna do koje temperature jaja nisu u opasnosti da im se promeni struktura? mislim: da nisu u opasnosti da postanu skuvana?
lunejuvenal zaslužni član
Naslov: U čemu dalje da pržim...što u ruci držim Čet Sep 20, 2012 5:34 pm
flyingjoymaker ...da li neko zna do koje temperature jaja nisu u opasnosti da im se promeni struktura? @znam ja...svjetujem te ko brata...na srednjoj u frižideru...samo boli kad zatvoriš vrata@