Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 58 dana Čet Dec 05, 2013 8:55 pm
forex
Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda.
Naslov: ovdje nema nikoga Ned Sep 02, 2012 8:29 pm
@"hvala kurcu na udarcu i pici na dočeku...zlatom piši govnom zapečati" šokačka@
Provokatorka
Naslov: Re: ovdje Pon Sep 03, 2012 8:05 am
kanda je nekad bejase... alo bre, ajde brzo da se menja ta situacija jer ovo vise nema smisla!
lunejuvenal zaslužni član
Naslov: @ovdje nema ko koga ni klonirati više@ Sre Sep 05, 2012 9:50 pm
Provokatorkaalo bre, ajde brzo da se menja ta situacija jer ovo vise nema smisla!
@NEMA KO DA MIJENJA SITUACIJU I HEBAVA KLONOVE...NEMA KO DA HEBE TEBE@
@DecimusIuniusIuvenalis, poznat kaoJuvenal,
bio jerimskipjesnikaktivan početkom2.stoljeća
poslije Krista, autorSatira.@on pa ja...pa da@
flyingjoymaker zaslužni član
Naslov: Re: ovdje Čet Sep 06, 2012 12:50 am
Meni se mnogo dopada kako ovaj peva pesmu o Stojanu.
Hvala ti, poeto sa bureto.
Naslov: Re: ovdje Čet Sep 06, 2012 6:16 am
@ muzicki genitalac...zombi...bivši čovjek@ Prijedlog zakona na zahtjev poreske uprave USA...pacijenti koji su doživjeli moždani udar snatrat će se zombijima...ne plaćaju porez i naplatit će se od njihove ostavštine ili će platiti potomci@Trebat će puno sjemenki suncokreta da se plati za shranu dede Zombija@
Naslov: Re: ovdje Čet Sep 06, 2012 11:28 pm
e, ovo je vec previse. Dolazim u Australiju da se razracunamo. Ti li si u Sydney-u!
Naslov: Re: ovdje Pet Sep 07, 2012 1:16 am
E moj Popče!!!Vjero moja ko te ubi reci!? Ubiše me sa oltara žreci!
Pročitao sam tu izreku prvo u www.novinar.de u kojima kanim ponovo nešta od duhovnih stvari objavljivati, te riječi izrekli su u manastiru Novi Kalenić u Australiji Srbi izbjegli poslije wwII kada je počeo isključivati iz crkve ljude koji su od ondašnjih 5 dolara plate sakupili i darovali po 1000 $ da se izgradi, što mi ispriča na putu kroz Kosmet mladić koji tamo živi i dvije godine radio pri crkvi, privatizirat će se to i ovamo - amo kao što tamo sadašnji vladika tamošnji Irinej Dobrijević (lijepo mu je ime ali ne i djelo) i uvodi svoju privatnu upravu, a onda su te riječi izrekli i kod nas tu negdje u Šumadiji kod tebe, a mogao bih i sam sada ovdje.
Hvala dobri čoveče i brate po duhu i peru. I ja bih morao što skorije u neki manastir, pećinu ili usamljenu izbu da se sklonim i u miru i tišini smirim se i ponovo prozborim o radosti i zahvalnosti Svevišnjem Drago mi je da si dobro i želim ti da nađeš smirenja u nekom od manastira i tu zaglagoljaš božjom rečju. Svako dobro ti želim.
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
Naslov: Re: ovdje Čet Sep 20, 2012 12:57 am
Ovde žive nevidljivi ljudi Naravno da izgleda kao da nema smisla, a i u krajnjem slučaju i u besmislu ima smisla.
Naslov: :: ovdje :: Čet Okt 11, 2012 8:48 pm
[9:43:49 AM] Luka Jovic: ovdje frit drnda kao i na starom bgdcafeu.. VK v rit (flex)
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
Naslov: Re: ovdje Ned Okt 21, 2012 8:07 am
Pretucali ste se na starom kafeu, pa ovde apstinirate. Mostrumi.