| FB | |
|
+4blue mandarin wucicca Papak SovicaPlava 8 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
| Naslov: FB Sre Okt 19, 2011 3:24 am | |
| U koje svrhe koristite fejs? Da li se promovišete u nešto što niste? Kolika je količina vaših fbf, a koliko njih lično poznajete? | |
|
| |
Papak
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 3:30 am | |
| Koristim ga da čestitam nekom rođos , ne promovišem ništa retko se logujem , skoro sve bliže ili dalje poznajem , e sad bilo je po neke ispale da nekog prihvatim da ne proveravam ko je , ali uglavnom gledam ko je i šta je... | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 3:35 am | |
| Imala bih štošta reći, ali žurim sad...Posle... | |
|
| |
wucicca
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 3:37 am | |
| koristim ga da se igram moji prijatelji... porodica i razni neki likovi (oko 80kom) za igrice su uglavnom odvojeni od oni koje znam ... imam valjdak 2 slicke i 1 obozavatelja ne promovisem se al znam one koji to radu | |
|
| |
blue mandarin
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 3:53 am | |
| ispiso sam se ja iz te skole...kada sam vidijo da jedna Mirsada iz Donje Mahale ima isti broj obozavatelja ko i Dalaj Lama- kada mi niko nije cestito rodjendan kad sam skino datum ni famelija me se nije sjetila- kad su me poceli bombardovati sa reklamam za povecanje kurca i smanjenjem sisa- kada su poceli da se vozaju i na fejsu na moj racun u smislu eto preporucio me Hariz za poso a ja covjeka znam sa nekog sajta za poeziju...kada su me Srbi ispljuvali sto pisem ijekavicu- a Bosnjaci kenjali kako ne znam korektno pisat Srpski-a Hrvati govorili kako mi ne razumiju statuse- narocito kada sam piso Istinu-..i tako obriso sam moj profil i ljepoteeeeee - osevapio sam se.. | |
|
| |
Papak
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 3:56 am | |
| Bzvz ti što ne razumeju ni ne trebaju da razumeju..... | |
|
| |
storyteller
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 3:57 am | |
| Koristim ga iključivo za vođenje visokointelektualnih razgovora što se raznih oblasti tiče, a i svi moji fejsbuk prijatelji su u tom fazonu. | |
|
| |
Lela
| |
| |
Lela
| |
| |
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 8:58 am | |
| Eh, evo i ja u ispovedaonicu... Ne igram farmu, ma ne igram nikakve igre na fejsu. Turim tako po neki ukusan spot, ili pak nešto ukratko napišem...Svratim tamo svaki dan, posetim ljude koji nešto kreativno rade ili pak ne rade kreativno ali imaju šlifa za nešto, možda mjuzu. Rodbina mi je uglavnom fina-ponaša se kao da nisu na fejsu, valjda ih nervira moja muzika xaxax... I ne ljute se kada napišem da mi je deda Supermen, jer to je i njihov deda... Uzgajam nekoliko vrsta fejs frendova, nemam ih preterano, neke poznajem neke ne...A neki su bili obrisani zato što su bolidi, pa neka tako... | |
|
| |
Lela
| |
| |
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 9:07 am | |
| - Lela ::
- Znas sta je bookcrossing, Sovice? Mislim da bi to tebi bilo zanimljivo.
Nee, was ist das? Upravo sam počela da brojim da vidim koliko imam u frendovima onih što nisu ličnosti- to se svodi na raznorazne knjižre, galerije i neke astro organizacije...auh došla do 33 i stala. | |
|
| |
storyteller
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 9:10 am | |
| Ja uimam 89 prijatelja na Fejsu i niko mi ne da pare. Koristim priliku da im svima kažem kako su stipse, a neki me i neviraju zato što se nerviraju i onda moram da uključim već isključeni kompjuter i da zasspim posle 22, o sudbo kleta! | |
|
| |
Lela
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 9:14 am | |
| Bookcrossing zona od 2010 ima i u Srbiji. To su mesta na koja mozes ostaviti knjigu koju si procitala, ili naci nesto zanimljivo sto je neko drugi procitao i ostavio. To su mesta gde mozes ostaviti knjigu i pratiti njeno putovanje po svetu. Pogledaj bookcrossing.com | |
|
| |
Lela
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 9:26 am | |
| Oh, nije me niko obrisao. Samo je obrisao svoj profil, hm. Dobro. Inace, na fb listi imam i bgdcafe prijatelja, i to 7-8, otprilike. | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 9:32 am | |
| - storyteller ::
- Ja uimam 89 prijatelja na Fejsu i niko mi ne da pare. Koristim priliku da im svima kažem kako su stipse, a neki me i neviraju zato što se nerviraju i onda moram da uključim već isključeni kompjuter i da zasspim posle 22, o sudbo kleta!
Evri? Dinari? | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 9:34 am | |
- Bookcrossing zona od 2010 ima i u Srbiji. To su mesta na koja mozes ostaviti knjigu koju si procitala, ili naci nesto zanimljivo sto je neko drugi procitao i ostavio. To su mesta gde mozes ostaviti knjigu i pratiti njeno putovanje po svetu. Pogledaj bookcrossing.com
Odmah ću da nađem! Hvala, dopada mi se! | |
|
| |
blue mandarin
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 11:32 am | |
| pih ja saljem knjigurde oko svijeta od kako sam na drugoj planeti od daleke '90 i neke... cak je jedna moja drugarica o tome clanak u novinama napisala.. etc.. sada najvolim konkretno ljude obradovat i nudim ko hoce javite se saljem o mom trosaku..:-) jedino sto je sve na engleskom i nekim drugim jezicima...
dzepna izdanja na engleskom - Bette Bao Lord "Spring moon"// Marco Polo "The travels"//iprvo dzepno izdanje "The Bourne Supremacy" od Ludluma i prvo izdanje ( tvrde korice ) E.Hemingway "the Garden of Eden" ( roman izdan posthumno)..ko hoce pa javite se ako citate engleski...
pozdrav
Hari | |
|
| |
frit
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 7:17 pm | |
| ja citam engleski,al nista ne razumijem ,jel moze na japanskom,njega bar i ne citam | |
|
| |
flyingjoymaker zaslužni član
| Naslov: Re: FB Sre Okt 19, 2011 11:58 pm | |
- Bookcrossing zona od 2010 ima i u Srbiji. To su mesta na koja mozes ostaviti knjigu koju si procitala, ili naci nesto zanimljivo sto je neko drugi procitao i ostavio. To su mesta gde mozes ostaviti knjigu i pratiti njeno putovanje po svetu. Pogledaj bookcrossing.com
vrlo interesantno za mene. od iduceg meseca cu to koristiti da ostavljam tamo svoje romane, i kojesta drugo. (6 + 3= 9 knjiga.) | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Čet Okt 20, 2011 12:02 am | |
| inace mislim da je facebook za decu, tako da ja tamo nikad necu biti "profilisan".
| |
|
| |
| Naslov: Re: FB Čet Okt 20, 2011 12:06 am | |
| - blue mandarin ::
- pih ja saljem knjigurde oko svijeta od kako sam na drugoj planeti od daleke '90 i neke... cak je jedna moja drugarica o tome clanak u novinama napisala.. etc.. sada najvolim konkretno ljude obradovat i nudim ko hoce javite se saljem o mom trosaku..:-) jedino sto je sve na engleskom i nekim drugim jezicima...
dzepna izdanja na engleskom - Bette Bao Lord "Spring moon"// Marco Polo "The travels"//iprvo dzepno izdanje "The Bourne Supremacy" od Ludluma i prvo izdanje ( tvrde korice ) E.Hemingway "the Garden of Eden" ( roman izdan posthumno)..ko hoce pa javite se ako citate engleski...
pozdrav
Hari Dakle ti si, Harize, jeben vozac kamiona. neki telefoniraju za vreme voznje, a ti citas knjige. Imas li ti to samonavodnik (navigator)? pazi da ne sletis u Volgu, Dnjepar, Bajkal, ... i gde se sve vozikas. | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Čet Okt 20, 2011 12:10 am | |
| Fejsbuk "umire" 5. novembra Članovi grupe 'Anonimus' najavljuju napad na Fejsbuk 5.novembra. 'Vaš omiljeni medij, koji tako obožavano koristite, biće uništen', rekao je govornik na Jutjub videu. Osoba na videu koristi glasovni modulator pozivajući ljude da se pridruže napadu na Fejsbuk. Sve što radite na Fejsbuku, ostaje na Fejsbuku, brisanje profila je nemoguće. Čak i ako izbrišete svoj nalog, sve informacije ostaju na njemu i možete se vratiti u bilo koje vreme gde će vas svi podaci koje ste želeli da izbrišete-dočekati.' Hakeri tvrde da Fejsbuk prodaje korisničke informacije vladinim agencijama i sigurnosnim kompanijama tako da mogu da špijuniraju ljude. * CNN piše da su po svemu sudeći Anonimni loše organizovani. Ostaje otvoreno pitanje da li je grupa u mogućnosti da skupi dovoljno potpore da se uništi društvena mreža koja ima 750 miliona korisnika i 10 miliona posetilaca dnevno. | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Čet Okt 20, 2011 12:14 am | |
| Evo mala vest, pa svi koji su imali problema sa nepoznatim obožavaocima, neurotičnim frendovima, sexualnim aluzijama kojih se groze, udvaranjima, ljubomorama...Sada će moći da odahnu! A, svi koji do sada nisu stigli da se obnaže, pod hitno neka iskoriste zadnji voz i stave golišavu fotku kao profilnu I da, mi se vidimo ovde dragi moji fbf, dok nas hakeri ne nanjuše Mada-ništa vam ja ne verujem CNN-u, navikla sam da lažu. | |
|
| |
blue mandarin
| |
| |
blue mandarin
| Naslov: Re: FB Čet Okt 20, 2011 12:46 am | |
| [/quote]
Dakle ti si, Harize, jeben vozac kamiona. neki telefoniraju za vreme voznje, a ti citas knjige. Imas li ti to samonavodnik (navigator)? pazi da ne sletis u Volgu, Dnjepar, Bajkal, ... i gde se sve vozikas.
[/quote]
citam u pauzama...od zivota | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Čet Okt 20, 2011 2:26 am | |
| javi kad podjes na put, da odem do Aide u vasu biblioteku.
| |
|
| |
| Naslov: Re: FB Čet Okt 20, 2011 8:26 am | |
| - flyingjoymaker ::
javi kad podjes na put, da odem do Aide u vasu biblioteku.
Možda Aida ide i u online biblioteku... | |
|
| |
Lela
| |
| |
| Naslov: Re: FB Pet Okt 21, 2011 9:21 am | |
| Šta bi to bile ,,crnogorske ajkule" mene asocira na striptiz klub, koji recimo postoji na brodu, koji putuje od mesta do mesta i uveseljava ,,nesrećne kućanice". Kao sada što imamo ovo pozorište koje obilazi gradove na Dunavu. Pozdravljam akciju i jednu i drugu ... | |
|
| |
Lela
| Naslov: Re: FB Pet Okt 21, 2011 9:31 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Pet Okt 21, 2011 9:33 am | |
| Vidiš kako sam otupljena na sport, a msm da su vaterpolisti zgodni momci... | |
|
| |
Lela
| |
| |
| Naslov: Re: FB Pet Okt 21, 2011 9:40 am | |
| Xaxax, što? Ma opšte je poznato da se ne ložim na sportiste, niti sam ikada-nekeko ne odgovara mi njihov ,,senzibilitet". Svaka čast svakome, ali to nije moja sfera interesovanja. | |
|
| |
Lela
| Naslov: Re: FB Pet Okt 21, 2011 9:43 am | |
| Eeej, opusti se, nije problem u sportistima, vec u ajkulama, heheheh. | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Pet Okt 21, 2011 9:44 am | |
| A, nije problem ni u ajkulama-dopada mi se ukus panirane crne ajkule, to sam par puta klopala | |
|
| |
Lela
| |
| |
| Naslov: Re: FB Pet Okt 21, 2011 9:48 am | |
| Badava ti đetići...Neću ih taknem | |
|
| |
storyteller
| |
| |
| Naslov: Re: FB Sub Okt 22, 2011 5:26 am | |
| Nemam pojma otkud ja postadoh akter teme ,,FB" ali bar se nasmejah... To bi valjda išlo na nepostojeću temu ,,Šta vas privlači?" | |
|
| |
Lela
| |
| |
| Naslov: Re: FB Sre Okt 26, 2011 9:47 am | |
| Utisak... ima raznih... Šareno, m? | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Uto Nov 01, 2011 10:44 am | |
| Sve više nemam milosti na fejsu...Brišem svkoga ko je glup ili zao, makar mi bio i u srodstvu...A volim da proćakulam ponekada sa duhovitim ljudima, makar razmišljali i dijametralno suprotno od mene. | |
|
| |
Papak
| Naslov: Re: FB Uto Nov 01, 2011 10:49 am | |
| Nisam bio član na mnogo foruma ali sam uglavnom na svim ostao i razvio takav vid komunikacije , kada se pojavo FB nikako nisam uspeo da se uklopim , jer mi ta javna komunikacija nije baš javna onda ona silna like-ovanja i tako , isćaskam se sa ljudima kojima baš ne mogu drugačije , a najznačajniji mi je kao podsetnik za rođendane , verovatno su druge generacije koje su uletele direktno u FB naučile tako da komuniciraju kao ja na forumu???!! | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Uto Nov 01, 2011 10:53 am | |
| Ne znam...Nemam ja isti odnos sa svima na fejsu, ne poturam foke svima pod nos... Tako je onda opuštencija.Ponekada stavim neki spot, ponekada nažvrljam nešto kao i ovde...Ponekada imam istomišljenike, a ponekada se kao da je urota | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Uto Nov 01, 2011 11:37 am | |
| - SovicaPlava ::
- Sve više nemam milosti na fejsu...Brišem svkoga ko je glup ili zao, makar mi bio i u srodstvu...A volim da proćakulam ponekada sa duhovitim ljudima, makar razmišljali i dijametralno suprotno od mene.
Interesantno. A kako prepoznas glupu osobu? | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Uto Nov 01, 2011 11:38 am | |
| Pa bar se glupost ne može sakriti, ispliva brzo. | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Uto Nov 01, 2011 11:47 am | |
| pa onda mi je bolje da ostanem ovde; svi koji se ovde oglasavaju jesu p mojoj voli, cak i onaj jebeni Hariz. Iako je on prvi napravio izlet iz braka pa sad laje na Aidu. Sitrota zena; mora da se jebe sa drugima jer joj covek stalno na putu. | |
|
| |
| Naslov: Re: FB Uto Nov 01, 2011 11:52 am | |
| e, moj FJM pa odavno znamo da si protivnik fejsa, ali ako ikada napraviš profilče ima da te adujem iz topa! Makar u drugom životu to napravio.
Poslednji izmenio SovicaPlava dana Uto Nov 01, 2011 11:54 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Papak
| Naslov: Re: FB Uto Nov 01, 2011 11:52 am | |
| Di sad da se sakjem bem mu miša i tastatauru | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: FB | |
| |
|
| |