» Vest dana! od Provokatorka Sre Apr 24, 2024 10:03 pm
Ko je trenutno na forumu
Imamo 8 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 8 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 222 dana Čet Okt 03, 2024 3:35 pm
forex
Forex Detaljni vodic po svijetu Forex-a, najveceg svjetskog finacijskog trzista. Uz osnovna objasnjenja o tome sto je Forex i o njegovim principima, naci cete i detaljna objasnjenja za trgovanje s numerickim primjerima. Na poklon svim posjetiocima besplatni software za pracenje globalnog trenda.
SovicaPlava clan sa specijalnim potrebama i ovlastima
Naslov: Nervira me... Pet Okt 07, 2011 8:12 am
First topic message reminder :
Postaću carica obrisanih blogova. Jedan sam juče smaknula namerno, jedan slučajno...I skapirah, da valjda nije vreme da pišem sve to...Nešto sam piskarala o potrebi za nesanjanjem, o vetru koji huji kroz kuću gde namerno puštam zavese da lete i vrata da treskaju, dok napolju pada kiša, o hladnoći koju osećam na stopalima, oooo 16 sati izostanka sa posla, propuštenoj kafi sa sestrom, drugaricom... Bez koraka na ulicu, razbacanim cipelama, želji da ne sanjam u boji- crvenu haljinu npr, da ne sanjam slova, o pesmi Caruso u koja je kontra svake miline, a opet je volim, jer ne govori o dvoje ljudi koji kao da se dobacuju lopticom nečeg poznatog i jednostavnog u ritmu zbog čega se činilo da je sve na svom mestu. Tišina nije uobičajeni oblik komunikacije, to ne bi trebalo da me nervira...I sada ne treba da delujem uznemireno, zar ne? O tome treba da govorim kao da pričam o lakšim problemima sa varenjem. Nervira me i jesenje poslepodne koje je titralo u ćošku mog prozora, a onda se stopilo sa mrakom i već sledećeg trena bilo prekriveno tamom...I nervira me što sam zaspala sa knjigom u rakama i opet počela da sanjam u koloru. Nerviraaaaaaaa meeeeeee! Ne nisam u pms, za dušebrižnike informacija...Šta tebe nervira, danas?
Autor
Poruka
Papak
Datum upisa : 22.09.2011
Naslov: Re: Nervira me... Ned Dec 04, 2011 11:51 am
Datum upisa : 07.08.2011
Naslov: Re: Nervira me... Sre Dec 07, 2011 7:31 am
Nervira me evo ova slika na avataru, razmisliću da je smenim ccccccccc
VladimirR.
Datum upisa : 11.09.2011
Naslov: Re: Nervira me... Sre Dec 07, 2011 9:54 pm
Sve neko neozbiljno društvo. Ne moš se ozbiljno zahebavati.
Datum upisa : 07.08.2011
Naslov: Re: Nervira me... Čet Dec 08, 2011 11:01 am
Frit.
Lela
Datum upisa : 12.08.2011
Naslov: Re: Nervira me... Pet Dec 09, 2011 9:46 am
SovicaPlava ::
Nervira me evo ova slika na avataru, razmisliću da je smenim ccccccccc
Nemoj, ovako si a promise in a year of eLection... pa, to ti je...
Najgora
Datum upisa : 08.10.2011
Naslov: Re: Nervira me... Sub Dec 10, 2011 12:23 pm
kad ne mogu d'idem gde Ja hoću i da radim šta Ja hoću!
Lela
Naslov: Re: Nervira me... Ned Dec 11, 2011 8:57 am
Najgora ::
kad ne mogu d'idem gde Ja hoću i da radim šta Ja hoću!
Da li ti saznanje da nisi jedina koju to nervira, deluje pomalo utesno?
Lela
Naslov: Re: Nervira me... Ned Dec 18, 2011 8:14 am
Nervira me sto me prstic (kako se na sr kaze forefinger?) boliiiii, i ne mogu da kuckam...
Helem
Datum upisa : 15.12.2011
Naslov: Re: Nervira me... Ned Dec 18, 2011 12:56 pm
ne nerviram se i to me nervira
LunKraljPoNoći
Naslov: Re: Nervira me... Ned Dec 18, 2011 7:28 pm
@nervira me kad se poslije tri bensedina tri puta userem i ništa se ne sekiram@
Naslov: Re: Nervira me... Pon Dec 19, 2011 8:37 am
Nerviraju me petarde.
flyingjoymaker zaslužni član
Naslov: Re: Nervira me... Pon Dec 19, 2011 10:02 am
LunKraljPoNoći ::
@nervira me kad se poslije tri bensedina tri puta userem i ništa se ne sekiram@
odglumi sekiraciju i puni gace i dalje.
LunKraljPoNoći
Naslov: Re: Nervira me... Pon Dec 19, 2011 5:51 pm
@jbt sad se evo sekiram što se ne sekiram...evo od tri punim gaće forumima... nego dr Agoljupče gledaj ono od čeg živiš..sada ću prekopati magicus.info...dasa je prevodio svjetske pjesnike i prodavao ovdje ...i onda skonta da treba kontra...sada sa jednim njemakim izdavačem prodaje na njihovom malko većem tržištu...PREVEDENE svoje i pjesme poznatih naših pjesnika kakve sam ti jučer poslao...ti imaš lezilebedatejedem penzionerrenta vremena...poznavanje jezika i poetike...muzičke ritmike od 3 x 2 ubij...a imaš logistiku mene ne...bez mene ste vi svecki svi ko bez kurtza...samo neznam kako da postavim ovdje fritovu sliku...prvi glazbeni rat da ti dodje inspiracija..."samo da dobijem ultraljubičasti impuls od muzate guze i napisaću operu, sa lijevom plavom mokrom čarapom iz dunava, u ritmu hopa cupa klapa...ommmmm"...ccc što bi rekla sovica plava sa dunava..pa da..etsetera...ovo mi piše naša profesorica francuskog i hrvatskosrpskog što se pisalo kao jedna riječ i dala mi jedinu peticu u životu...sjeba mi prosjek na 2,0@
Moj dragi bivši učeniče iz 1964/65
Hvala ti na javljanju, a posebno na slici na kojoj sam prepoznala tebe i puno tvojih kolega iz II d, npr. ..., a ne mogu prepoznati Ljerku M.... koja je bila proglašena "prvom minicom SB". Jednom sam bila pozvana na vašu godišnjicu mature. Kad pronađem tu sliku, poslat ću ti je. Što se tiče isprika o dužini materijala koji mi šalješ, to je sasvim nepotrebno. Nisam ti odgovorila jer nisam bila u Zgb. Puno vremena provodimo na moru i na izletima, a i u Zgb smo zauzeti kupanjem i šetnjama po Jarunu. Znači ti sad živiš u Novom Sadu, to je lijep grad. Plodan si pjesnik, dobre su ti pjesme, ali u zadnje vrijeme ne čitam poeziju. Zadnje što sam pročitala nakon francuskih pjesnika je A. B. Šimić: Čovječe, na hodaj mal ispod zvijezda...di je shiasuke da se vidi rasko..koš pjesnika Luke@
Naslov: Re: Nervira me... Pon Dec 19, 2011 9:15 pm
`ajd` sad sto smo mi neki od "informbiroovaca" zivi, al tvoja nastavnica??? cudim se da jos mrda.
LunKraljPoNoći
Naslov: Re: Nervira me... Pon Dec 19, 2011 9:34 pm
@bato...ona će vječno mrdati u učima nas iz prvih klupa...bato bato pridigne koljena uz rub stola...sa a oni iz zadnjih klupa šapću...plave ili ...roza...a ja kagebejski ladan kao i sada...zeleno ah kako volim te zeleno...ona misli da recitujem onog lorku valjda...tvoje tange su spram te slike i prilike...ko na slonu kupaće gaće...sa sve francuskim naočalama i frrrrancuski prrrIrrod(je)ri ..sad dobro da mrda makar od penzije i sa pumpericama kuburila...fino ih zna nosit i skladno izgleda na slici s mužem...ne djeluje puno starije od nas...ah dobro održavana@
Lela
Naslov: Re: Nervira me... Sub Dec 24, 2011 9:55 am
facebook timeline, zvezde na -6, klasican francuski manikir i raznorazne sljokice i cuda na noktima, komsijski pas, pitanje "gde ces" umesto "kako si", komsijski pas opet (i jos nekoliko puta), jedva pismeni prevodioci i jos gori lektori, reklame, Mariah Carey, komsijski pas...
Naslov: Re: Nervira me... Sub Dec 24, 2011 11:44 am
prevodioci i lektori?
is there no feelings?
Lela
Naslov: Re: Nervira me... Pon Dec 26, 2011 8:59 am
vise nego sto mozes zamisliti... there IS no feelingS...
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jan 10, 2012 12:36 pm
Imam opet neki spisak šta me nervira, ali nema nikoga da trućkamo, a to me možda sutra neće nervirati, ko zna...
Naslov: Re: Nervira me... Sre Jan 11, 2012 12:03 am
ostajem na liniji, da bi mi se izjadala.
storyteller
Naslov: Re: Nervira me... Sre Jan 11, 2012 8:46 am
Lela ::
facebook timeline, zvezde na -6, klasican francuski manikir i raznorazne sljokice i cuda na noktima, komsijski pas, pitanje "gde ces" umesto "kako si", komsijski pas opet (i jos nekoliko puta), jedva pismeni prevodioci i jos gori lektori, reklame, Mariah Carey, komsijski pas...
To, lutko.
Mene nervira što me ništa suštinski ne pomera. Volim pomeranja. A da, nervira me zima, i januar, ali je pozitivno što nema belih zimskih vragova.
Lela
Naslov: Re: Nervira me... Pon Jan 16, 2012 9:48 am
storyteller ::
Mene nervira što me ništa suštinski ne pomera. Volim pomeranja. A da, nervira me zima, i januar, ali je pozitivno što nema belih zimskih vragova.
Ne volim noci na minus 22. (nije greska, minus 22)
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jan 17, 2012 6:55 am
Nervira me kada na radiju puste Bajagu, Balaševića, Viktoriju, Riblju Čorbu...User teški. Dalje-nervira me ovaj sjebani polusneg, msm, nije ni sneg, a nije ni ništa, kao neka strugotina da pada, shit. Nervira me što nisam negde u tri pizde materine pa da me nervira štošta drugo, a ne ovo jedno te isto. Nervira me kada neko kaže da su knjige skupe. Zatim: bele čarape, bele gaće, bele potkošulje, i tako...
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jan 17, 2012 7:53 am
SovicaPlava ::
... Nervira me što nisam negde ... Nervira me kada neko kaže da su knjige skupe. ...
ja ti kazem da pocnes uciti nesto novo. sto dosad nisi.
(recimo) shah, neki muzicki instrument, ... Hatha Yogu, (Trataku, Pranayamu, , ... da nadjes nekog da te mazi i lize kao dete lizalicu, ...
da ucis Ciganski Tarot, turski jezik (mozda najfunkcionalniji na svetu, a imaju i divnu staru muziku, (nay)
nadji knjigu Patandjali: Izreke o Yogi i celog zivota ces se odusevljavati sta je naucio bio (nas covek) Zoran Zec (predgovor, komentari i prevod sa sanskritskog).
jebes mi mater, ako ti bude dosadno, a "bolece te rondja" (taman da je i obrijana) za spikere, pevace, Radio, TV, ... lazljive faraone, ...
Lela
Naslov: Re: Nervira me... Pon Jan 23, 2012 9:41 am
Nista me danas ne nervira. Nista.
storyteller
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jan 24, 2012 4:54 am
Nervira me što mi se čini da svi pokušavaju da budu pesnici, pisci ili filozofi u najmanju ruku. Nekima to sasvim ok stoji, ali neki su totalni promašaj. Ja ću da budem dobrojutrodobardandobroveče forumaš.
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jan 24, 2012 5:02 am
storyteller ::
Nervira me što mi se čini da svi pokušavaju da budu pesnici, pisci ili filozofi u najmanju ruku. Nekima to sasvim ok stoji, ali neki su totalni promašaj. Ja ću da budem dobrojutrodobardandobroveče forumaš.
Da, da; oni koji jesu ne pokusavaju nista u tim oblastima, jer vec jesu.
Papak
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jan 24, 2012 10:10 pm
Kosa mi se na glavi dize i stasno me ljuti kad vidim da idijoti postaju cijenjeni ljudi...
lunejuvenal zaslužni član
Naslov: Nervira me... Pet Mar 30, 2012 7:58 am
@Nervira me što se ne sekiram... jer i sad plaćam čovjeka... tamo u Malinu kraj stanice - sastale se pijanice... da se sekira za mene...ma za sve čega se sjeti da sam zbrljo...i sve što mu se sjetim poslati meilom...fejsom...sos talepati(m)ja...a bogami i debitelom a ja samo ležim potrbuške i smišljam psine...pretežito muške...@
Provokatorka
Naslov: Re: Nervira me... Pet Mar 30, 2012 8:24 am
sto imam sracku!
Naslov: Nervira me... Pet Mar 30, 2012 9:23 am
sto imam sracku!@bolje e nego a...kao ja...jaja...do jaja@
Naslov: Re: Nervira me... Sub Jun 02, 2012 7:24 am
Nervira meeeeeeeeee... Što nisam na moru... Što je tmurno i bljutavo... I vi me nervirate-što dođem retko ovde-a i tada nema nikoga...
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jun 05, 2012 5:48 pm
nema nikog?
cast izuzetku (koji se i ne iskljucuje).
Naslov: Re: Nervira me... Ned Jun 24, 2012 5:30 pm
Nervira meeeeeeeeee... Što nisam na moru... Što je tmurno i bljutavo... I vi me nervirate-što dođem retko ovde-a i tada nema nikoga...
A lagje bilo bi Da si tuja mi Da te ne poznan Da te ne znan.
hehehe da mi svi idemo u istom pravcu a razlicitim smerovima
Naslov: Nervira me... Čet Avg 02, 2012 1:40 am
@bolje i u (ć)etnićko ćišćenje nego navodno ti u krevetu s njim..F(u)JM@((
Bole__Ser
Naslov: Re: Nervira me... Pon Avg 06, 2012 2:05 am
Ulični pišači, nema šta već nisu pomokrili
Provokatorka
Naslov: Re: Nervira me... Uto Avg 21, 2012 4:55 am
mene nerviraju ulicni seraci iza zbunja na zelenim povrsinama
Naslov: Re: Nervira me... Sub Sep 01, 2012 8:40 pm
Provokatorka ::
mene nerviraju ulicni seraci iza zbunja na zelenim povrsinama
Ne može biti da toga ima tamo kad vas
Naslov: Re: Nervira me... Pon Jan 21, 2013 3:20 am
Molim admina ili frita da obrisu sve moje priloge na ovom cafeu ako je moguce i sam profili lunejuvenal jer iz vise razloga ne ucestvujem po forumima.
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jan 22, 2013 12:50 am
pa dobro, bre, ex-pijanduro, sta bi bilo kad bi sad jos nekoliko lljudi zahtevalo da se obrisu njihovi komentari. ti si bogatstvo svakog sajta, a ko se svojevoljno odrice bogatstva? zato se uozbilji i prestani da kukas. ako hoces da sve tvoje bude obrisano moras priloziti umobolni list za period u kom si "baljezgao", pa da se stvar razmotri; mada - receno ostaje kao receno.
I ako ti bude sve sklonjeno sa papira - Bog ti pamti i ne-dela i ne-rechi. tako da zaista ne razumem zasto insistiras na tome da se sve tvoje obrise, kad svakako ostajes upamcen kao invalid koji je zbog rakije ostao bez mozga.
P. S. zamoli carobnjaka Zivotu da ti isposluje milost kod sovojke plavojke.
Naslov: Re: Nervira me... Uto Jan 22, 2013 1:01 am
Molim admina ili frita da obrisu sve moje priloge na ovom cafeu ako je moguce i sam profili lunejuvenal jer iz vise razloga ne ucestvujem po forumima.
Provokatorka
Naslov: Re: Nervira me... Čet Jan 31, 2013 10:26 am
Jao a ovi jadni iforum seraci sto kenjaju grande pa posle hoce da se povlace.....to je posebna sorta koja me uopste ne nervira, dapace su mi dragi!